SMVdanmark

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark

Del

Brancheorganisationen for cloud- og hostingvirksomheder – Danish Cloud Community – melder sig ind i SMVdanmark pr. 1. januar 2020.

Fællesskabet af små og mellemstore virksomheder (SMV’er) bliver et medlem rigere efter nytår, hvor brancheorganisationen Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark. Indmeldelsen af cloud- og hostingbranchen understøtter SMVdanmarks strategiske fokus på at varetage SMV’ers interesser på tværs af alle brancher.

”Jeg er glad for at kunne byde Danish Cloud Community velkommen som medlem. Der er mange små og mellemstore danske virksomheder inden for IT, og da SMVdanmark er den eneste erhvervsorganisation, der alene taler SMV’ernes sag, passer Danish Cloud Community godt sammen med de øvrige 18.000 virksomheder, SMVdanmark repræsenterer,” siger vicedirektør i SMVdanmark Jakob Brandt.

Søger politisk indflydelse og ekspertrådgivning

”Cloudbranchen er i hastig vækst – både nationalt og globalt. Derfor er det vigtigt, at der bliver lyttet til branchens mange nationale og lokalt funderede udbydere – og ikke kun de globale IT-mastodonter - når rammebetingelserne for erhvervet fastsættes. Det har ikke mindst betydning for den service, vores medlemsvirksomheder kan yde til deres kunder. Gennem SMVdanmark kan vi få den hjælp og indflydelse, der sikrer, at vi bliver hørt i den politiske debat, til fordel for både vores medlemmer og deres kunder,” siger direktør i Danish Cloud Community Jens Erik Thorndahl.

Jens Erik Thorndahl peger på, at det både er muligheden for at få hjælp til at blive hørt på Christiansborg og adgangen til at kunne trække på SMVdanmarks ressourcer, der har fået foreningen til at søge om medlemskab.

”Vi kan naturligvis ikke være eksperter på alle områder. Som medlem hos SMVdanmark kan vi trække på deres eksperter, når vi har brug for det, men samtidig fastholder vi vores selvstændighed som forening – noget man i andre hovederhvervsorganisationer ofte må give køb på,” siger Jens Erik Thorndahl.

Taler udelukkende SMV’ernes sag

”Jeg hører rigtig mange små og mellemstore IT-virksomheder sige, at de ikke føler, at de andre erhvervsorganisationer lytter til dem, da det altid er de store og ofte globale medlemsvirksomheder, der sætter dagsordenen. Det er derfor oplagt for os i SMVdanmark at være mere tydelige over for disse virksomheder om, at de kan finde et mere ligesindet fællesskab med andre virksomheder hos os i SMVdanmark. Det være sig enten som forening eller som enkeltvirksomhed,” siger Jakob Brandt.

 

 

Nøgleord

Kontakter

Direktør i Danish Cloud Community, Jens Erik Thorndahl: jet@cloudcommunity.dk | T: +45 28 35 50 96

Billeder

Information om SMVdanmark

SMVdanmark
SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S

+45 33 93 20 00https://smvdanmark.dk

Om Danish Cloud Community

Danish Cloud Community er en brancheforening for den danske cloud- og hostingbranche. Medlemmer er virksomheder, der opbevarer og passer på kundernes data og systemer. Danish Cloud Communitys medlemmer er deres kunders indgang til en outsourcet it-funktion. Læs mere på cloudcommunity.dk

 

Om SMVdanmark

SMVdanmark er paraplyorganisation for en række brancheorganisationer, lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger og flere hundrede enkeltvirksomheder. SMVdanmark repræsenterer omkring 18.000 små og mellemstore virksomheder og er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende arbejder for SMV’ernes interesser – både nationalt, lokalt og på EU-plan. Læs mere på SMVdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SMVdanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMVdanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum