Danielsen

Danielsen Spaceplanning udvider partnerkredsen

Del

Jeppe Håkansson Zeller er ny partner i Danielsen Spaceplanning. Med sig har han passionen for forandringsledelse, en fortid i den amerikanske reklame- og mæglerbranche og et livslangt forhold til arkitektur

Jeppe Håkansson Zeller deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard
Jeppe Håkansson Zeller deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard

Ambitiøse kontorbyggerier og imposante domiciler kæmper for tiden om opmærksomheden langs havnefronter og motorveje. Arbejdspladserne skal ikke bare være virksomheders flotte facade udadtil, men også danne den indre ramme om en optimal hverdag for medarbejderne. Det sidste sikrer Jeppe Håkansson Zeller og Danielsen Spaceplanning, for holistisk indretningsrådgivning og design til virksomheder, er det, gazellevirksomheden lever af - fysiske rammer der skal sikre at virksomheder og medarbejdere trives:

”Hvis kontorhuset ikke fungerer, så laver vi et nyt indretningskoncept, hjælper med at finde et nyt hus, eller får Danielsen Architecture til at tegne et domicil”, fortæller Jeppe Håkansson Zeller fra virksomhedens hjemmetegnede kontor på Christianshavn. Her bor Danielsen Spaceplanning - i dagslys og nordisk funktionalisme – sammen med Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape. Sammen udgør de arkitektvirksomheden Danielsen Group, som i dag har godt 70 ansatte og nu seks partnere.

Stolt spaceplanner

Jeppe Håkansson Zeller er født i 1982, og har arbejdet som projektleder i Danielsen siden 2012. Han har studeret markedsføring og ledelse, og til dagligt har han ansvaret for den strategiske forretningsudvikling. Derudover medvirker Jeppe til udvikling af arbejdsmetoder og tager sig af projektledelse for udenlandske aktører;

”Gennem de seneste år har Jeppe haft stor succes med internationale kunder. Han er vellidt af alle og en enorm styrke for virksomheden. Jeg er stolt af at have fundet ham, og glad for at byde ham velkommen som partner,” siger Danielsen Spaceplanning’s CEO, Malin Meyer.

Passion for forandringsledelse

Alle globale markeder stiller for tiden krav til omskiftelighed i danske virksomheder. Og det taler til Jeppe Håkansson Zeller’s passion for forandringsledelse:

”Virksomhedskulturer interesserer mig enormt, og det at arbejde med spaceplanning handler for mig om kulturerne og menneskene i de virksomheder vi arbejder med. I løbet af det seneste år har vi især haft travlt med forandringsledelsesopgaver, og der kommer kun flere af den slags opgaver. Den omsorg for medarbejdere man kan bygge ind i opgaver som dem, motiverer mig virkelig”

Reklamer og ejendomme i New York

Ejendomsanalyse, bygningskonverteringer, funktionelle udnyttelser af rum og optimering af kontorer har Jeppe lært i mæglerbranchen i New York, hvor han har boet og arbejdet i godt ti år.

”Det, at jeg kommer fra opdragsgiverens verden, bruger jeg, når jeg skal forstå vores kunder. Vores opgaver kommer jo ikke fra andre arkitekter. De kommer fra folk der agerer i et ejendomsmarked. Og det, at vi hos Danielsen har alle mulige kompetencer i huset udover arkitekter og designere, giver os efter min mening en større forståelse af vores opgaver”. Med dén tværfaglige tilgang har Jeppe Håkansson Zeller også været omkring reklamebranchen:

”I reklamebranchen kan du ikke klare dig uden at have en dyb indsigt i kundeanalyse, brugerkultur, procesledelse og branding – og det har vist sig at være praktisk viden, for det samme gælder i Danielsen Spaceplanning”

Et livslangt forhold til arkitektur

Jeppe Håkansson Zeller har arkitektblod i årerne, for stifteren af Danielsen Group – Kasper Danielsen – er hans far.

”Jeg er vokset op med arkitektur og design, og gennem min far kender jeg faget fra alle vinkler. Nu glæder jeg mig til, i den tværfaglige Danielsen-ånd, at tilsætte virksomheden mine erfaringer fra ejendomsmarkedet, markedsføring og ledelse”, siger Jeppe Håkansson Zeller.

Jeppe Håkansson Zeller deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard.

Nøgleord

Billeder

Jeppe Håkansson Zeller deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard
Jeppe Håkansson Zeller deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard
Download

Information om Danielsen

Danielsen
Wildersgade 7
1408 København K

http://www.danielsen.eu

Følg pressemeddelelser fra Danielsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.