Nets

Daniel Larsson ny adm. direktør for DIBS Payment Services

Del

Daniel Larsson, tidligere vicedirektør, bliver nu administrerende direktør for DIBS i Norden. Han overtager efter Eric Wallin, som forlod selskabet ved årsskiftet. DIBS, der for nylig passerede to milliarder transaktioner, er i en vigtig fase hvor selskabet, som en del af Nets, løbende arbejder for at udvikle næste generation af online betalingsløsninger.

DIBS, der er førende inden for betalinger på nettet og en del af Nets, har udpeget Daniel Larsson som ny administrerende direktør for DIBS i Norden. Larsson var tidligere vicedirektør og overtager efter Eric Wallin, som forlod selskabet ved årsskiftet efter 13 år. Larsson er 35 år og har arbejdet i fem år hos DIBS, heraf de seneste to år som vicedirektør. Derudover er han også en del af ledelsesgruppen i det forretningsområde af Nets, der hedder Merchant Services, hvor han har en vigtig rolle i udviklingen af nye, fælles online betalingsløsninger i Nets. 

”Nets investerer mere end nogensinde i e-handel og vi vil bruge DIBS’ meget stærke markedsposition i Sverige til at accelerere denne udvikling. Vi arbejdet intensivt i hele Nets med hurtigere og med større kraft at kunne komme ud med nye tjenester til kunderne, og Daniel har en nøglerolle i dette arbejde. Målet er at levere komplette løsninger til butikkerne, så de kun behøver at henvende sig ét sted for at få en betalingsløsning, der dækker alle deres behov - hvad enten det er til nethandel eller i en fysisk butik,” siger Asger Hattel, Group Executive Vice President, Merchant Services i Nets.

”Vi har det seneste år arbejdet sammen med de øvrige selskaber i Nets for at bygge næste generation af betalingsløsninger. Den første konkrete tjeneste, ’Husk Mig’-funktionen, blev lanceret i efteråret og snart kan vi også præsentere en ny helhedsløsning, som vi har arbejdet intensivt med og som kommer til at gøre det mere enkelt både at modtage betalinger og betale på nettet,” siger Daniel Larsson, adm. Direktør for DIBS.

Daniel Larsson tiltrådte sin nye rolle ved årsskiftet. Udnævnelsen bliver formelt annonceret i forbindelse med det svenske finanstilsyns fit & proper-godkendelse, som forventes snart, og som er et myndighedskrav.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Søren Winge, Nets
+45 2948 2646
swing@nets.eu

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Om DIBS Payment Services

DIBS, førende inden for betalinger på nettet og en del af Nets, har det bredeste udbud af enkle og sikre betalingsløsninger på nettet i Norden. Virksomheden startede i 1998 som pionerer inden for betalinger på nettet og var først til at opnå to milliarder transaktioner. I dag har man mere end 15.000 netbutikker i Norden, der årligt sælger for mere end 150 milliarder kroner, som kunder. Hvert år vælger flere tusinde nye netbutikker DIBS’ løsning. DIBS har omkring 100 medarbejdere i Sverige, Danmark og Norge, der hver dag arbejder for at gøre det mere enkelt at tage imod betalinger på nettet.

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

Danskernes brug af Dankort i juni 20189.7.2018 09:30pressemeddelelse

I juni steg antallet af betalinger med Dankort med 4,6 % og forbruget med Dankort med 1,8 % i forhold til samme måned sidste år. Oversigt over brug af Dankort i juni 2018 2018 2017 Vækst Samlet antal betalinger med Dankort (mio.) 114,3 109,3 4,6 % Dankort-forbrug i alt (mia. DKK)* 33,1 32,5 1,8 % Dankort-forbrug fysisk handel (mia. DKK) 25,2 - - Dankort-forbrug online (mia. DKK)* 6,3 - - Dankort-forbrug øvrige** 1,6 *Tallene for forbrug og betalinger er eksklusive pengeoverførsler via mobil, hvor Dankort er brugt. Disse overførsler udgør omkring 2-3% af det totale antal betalinger med Dankort. Tallene i tabellen er afrundet for overskuelighedens skyld. ** Dækker blandt andet over selvbetjening på broer, parkering, tankstationer osv. Kontaktoplysninger: Mads Allingstrup, presserådgiver hos Nets M: +45 29 48 26 46 E: maall@nets.eu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum