Daniel Goldenberg – Lost Morning

Del

Fernisering fredag d. 29. april kl. 16-20

Udstillingsperiode d. 29. april – 28. maj 2016

Det kunne være begyndelsen til en ny dramaserie…

Scenen og lokaliteten er velkendt, men stemningen anderledes. Vi drages af byens mystiske og magiske udstråling. Med sine superrealistiske og detaljerige værker maler Daniel Goldenberg sin intuitive oplevelse. Sanserne vækkes, vi ser den enlige bil, cyklist eller fodgænger. Hvad er der på færde imellem dem i denne ellers øde by? Her stopper Goldenbergs fortællertrang, og på bedste hammershøjske maner må beskueren selv resonere og komme videre. Som titlen antyder, befinder vi os i en tidslomme af en ikke-eksisterende drømmeverden. Goldenberg skaber en illusion og efterlader os midt i dramaets højdepunkt.

Goldenberg er en kunstner, der kan sit håndværk til fulde og som nøje behersker farvebrug, spillet mellem lys og skygge samt den traditionelle malekunsts tekniske finesser. Han søger det perfekte, både kompositorisk og æstetisk, derfor udvælger han nøje og sammensætter motivet i sin søgen efter det sublime. Netop vekselvirkningen af noget genkendeligt kombineret med noget udefinerbart, som sammenholdt med Goldenbergs tekniske eksklusivitet og gennemarbejdede håndværk, tiltrækker og formidler et andet København.

Om Daniel Goldenberg:

Født 1960 i Canada, bosiddende i København. Opvokset i kunstnerfamilie på Bornholm – søn af tegner og forfatter Heather Spears og keramiker Lenny Goldenberg. Overvejende selvlært, har udstillet siden 1985. Arbejder med egne malerier, kunstundervisning samt bestillingsopgaver, bl.a. portrætter.

For yderligere information eller spørgsmål kontakt:

Annegrethe Davis, gallerist
Tlf. 2621 6773
admin@bredgade-kunsthandel.dk
http://www.bredgade-kunsthandel.dk/

Billeder

Lost morning
Lost morning
Download
Seagull girl
Seagull girl
Download
Morning rain
Morning rain
Download

Information om Bredgade Kunsthandel

Bredgade Kunsthandel
Bredgade 69
1260 København K

26216773http://www.bredgade-kunsthandel.dk/

Bredgade Kunsthandel arbejder med både klassisk moderne kunst og samtidskunst. 

Bredgade Kunsthandel er sandsynligvis Københavns ældste kunstforretning, idet traditionen går tilbage til 1920'erne. I sin nuværende form har den ligget i Bredgade i godt 30 år, og videreføres nu i 2. generation.

Følg pressemeddelelser fra Bredgade Kunsthandel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bredgade Kunsthandel