Live Nation Denmark ApS

Dancehall-superstjernen Popcaan kommer til Store VEGA

Del

VEGA og Live Nation præsenterer

POPCAAN: GREAT IS HE

21. MAJ 2023

STORE VEGA


DANCEHALL-SUPERSTJERNEN POPCAAN ANNONCERER ‘GREAT IS HE’ TOUR

 

13 HEADLINE SHOWS I EUROPA I FORBINDELSE MED HANS FEMTE ALBUM

 

Billetsalget starter fredag 17. marts kl. 10:00

 

Dancehall-superstjernen, Popcaan, har i dag annonceret den europæiske del af sin 2023-tour, hvor han kommer til at optræde med sit nye album ’Great He Is’ for første gang. Den 13-shows lange del af touren starter 6. maj i Paris og kommer forbi Storbritannien, Holland, Belgien, Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien og Danmark, hvor Popcaan spiller i Store VEGA i København.

Den kommende tour bliver første gang at Popcaan optræder med sit nye album fra start til slut. På albummet kan man finde sange som singlen ’We Caa Done’ feat. Drake. ’Great He Is’ er efterfølgeren til Popcaans 2020-projekt ’Fixtape’. Imellem de to udgivelser har han arbejdet sammen med Dre Skull og Mr Eazi på sangen ’Sekkle & Bop’ og udgivet solonumrene ’Skeleton Cartier’ og ’Next to Me’.

Popcaan slog igennem på den internationale scene med sin unikke kombination af reggae og dancehall. Hans succes har været drevet af hans sanges enorme popularitet på natklubber og sociale medier. Han har opnået mere end en milliard streams og 3,3 millioner følgere på tværs af platforme. Hans debutalbum ’Where We Come From’ fik stor ros fra anmelderne. Han har positioneret sig som en af de mest succesfulde dancehall-artister gennem tiden og har arbejdet sammen med andre store artister som Drake, Jamie xx, Pusha T, Giggs, Matoma, Wale, Gorillaz, Davido, m.fl.

 

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter 17. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være Live Nation presale 16. marts kl. 10:00 for LN-medlemmer via livenation.dk

Kontakter

Billeder

Download
credit: Nabil Elderkin
credit: Nabil Elderkin
Download

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, Heartland og O Days er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det eksperimenterende progressive metal band Elder kommer til Pumpehuset13.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

ELDER SUPPORT: SLOMOSA 29. OKTOBER 2023 PUMPEHUSET Elder er et genre-udviklende rock band der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. De startede i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i miden af 00’erne. Siden da har bandet genopfundet sig selv og deres lyd med hver af deres fem albumudgivelser og er nu vokset fra at være et af de mest solide navne på stoner/ doom-scenen til at blive en af de mest unikke stemmer i rock undergrunden. Elder, der senest besøgte DK i 2022 på deres fælles tour sammen med Pallbearer, har senest været aktuelle med albummet ’Innate Passage’. Albummet blev til under pandemien, hvor bandet besluttede sig for at kanalisere de bizarre omstændigheder ned i musikken. Albummet viser bandets fortsat voksende musikalske repertoire og sans for at blive ved med at udforske nye lydbilleder. Til oktober vender Elder tilbage til Pumpehuset, denne gang med deres egen headline-koncert. Billetpriser: 220 kr. + gebyr

ASHNIKKO KOMMER TIL STORE VEGA PÅ SIN 'WEEDKILLER TOUR'1.3.2023 19:00:00 CET | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer ASHNIKKO 19. NOVEMBER 2023 STORE VEGA ASHNIKKO ANNONCERER DEBUTALBUMMET ’WEEDKILLER’ UDE 2. JUNI FORUDBESTIL HER VERDENS-TOUR ANNONCERET MED SHOW I STORE VEGA BILLETSALGET STARTER 10. MARTS PÅ LIVENATION.DK NY SINGLE ‘WORMS’ UDE NU LYT HER Ashnikkos debutalbum, ‘WEEDKILLER’, er en samling uimodståelige sange, som perfekt illustrerer den modige kombination af genrer som har defineret hendes lyd indtil nu. Som Ashnikkos fans ved, er hun kendt for at suge lyttere ind i sit univers og ’WEEDKILLER’ er ingen undtagelse. Det ’WEEDKILLER’-univers som Ahsnikko har skabt er en dystopisk fantasi, der fortæller historien om en fecivilisation der er indtaget og ødelagt af maskiner. Maskinerne lever af organisk materiale og fehovedpersonen, der er ude efter hævn, bliver transformeret til halv maskine. Det er en poetisk reportage om miljøkatastrofen og den hastige teknologiske udvikling. ’WEEDKILLER’ er fyldt med lige dele ærlig sårbarhed og glædeligt oprør, mens album

POST MALONE KOMMER TIL ROYAL ARENA TIL APRIL28.2.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

POST MALONE: TWELVE CARAT TOUR SPECIAL GUEST: RAE SREMMURD 26. APRIL 2023 ROYAL ARENA POST MALONE UDVIDER SIN EKSTREMT SUCCESFULDE ’TWELVE CARAT TOUR’ TIL EUROPA Generelt billetsalg starter fredag 3. marts kl. 12:00 på livenation.dk I dag annoncerede den GRAMMY-nominerede og 5x diamant-certificerede artist, Post Malone, den længe ventede europæiske del af sin ’Twelve Carat Tour’ sammen med special guest Rae Sremmurd. Touren, der er produceret af Live Nation, stopper 13 steder. Den starter i Oslo, inden den drager videre til Stockholm, København, Antwerpen, Zürich, Köln, London, Dublin, Glasgow, Birmingham, Manchester og afslutter i Amsterdam. Post bringer den gennemførte sceneproduktion med sig, som han også rullede ud på den Nordamerikanske del af touren, inkl. et vildt lysshow, pyro og scener i flere niveauer. Sidste år drog Post Malone ud på en lang Nordamerikansk tour, hvor han besøgte 38 byer, for at fejre udgivelsen af sit anmelderroste fjerde album ’Twelve Carat Toothache’ (Merc

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum