Guldborgsund Kommune

Cykelløb for de små: Kids Tour vender tilbage til Sakskøbing

Del

Spænd cykelhjelmen, og gør klar til start. Kids Tour, Danmarks største cykleløb for børn, vender tilbage til Sakskøbing den 28. maj næste år.

Cykelrytterne er klar til at suse gennem byen til Kids Tour i Sakskøbing 2021
Cykelrytterne er klar til at suse gennem byen til Kids Tour i Sakskøbing 2021

Kids Tour er for børn i alderen 3-10 år, og byens gader bliver ramme for en cykelrute på 1 km, der kan cykles flere gange. Ud over selve cykelløbet vil der være aktiviteter og underholdning for hele familien på pladsen.

Kids Tour er en dag, der har til formål at få børn til at bevæge sig mere i hverdagen. Derudover er fokus også rettet på trafiksikkerhed. Bevæg dig for livet-puljen hos Guldborgsund Kommune vil derfor dække udgifter for alle tilmeldte børn, og beløbet går ubeskåret til Børneulykkesfonden. Beløbet vil blandt andet blive brugt på at arbejde med øget sikkerhed i trafikken, som er med til at nedbringe antallet af børneulykker.

Sakskøbing var også værtsby for Kids Tour i år, hvilket var en stor succes, og formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse ser frem til endnu et cykelløb i Sakskøbing:

”Idræt og bevægelse skal være en mulighed for alle i Guldborgsund, og derfor er det vigtigt, at vi som kommune kan være med til at stable sådan en dag på benene med alle de mange, gode samarbejdspartnere. I år deltog ca. 140 små cykelryttere, og vi håber, at der kommer mindst lige så mange næste år og gerne endnu flere.”

Også generalsekretær i Børneulykkesfonden, Henriette Madsen glæder sig til det lærerige og motionsfyldte arrangement:

”Med Kids Tour kommer børnene ud i flok og mærker glæden ved at motionere og være aktive sammen på en sjov måde. I Børneulykkesfonden ønsker vi, at flere børn benytter cyklen som transportmiddel, og vi håber, at cykelarrangementer som dette, kan være med til at få flere børn til at opleve glæden ved at cykle”

Kids Tour i Sakskøbing er et samarbejde mellem Børneulykkesfonden, DGI, Momentcph, Guldborgsund Kommune og Boldklubben Frem Sakskøbings MTB afdeling.

Kontakter

Billeder

Cykelrytterne er klar til at suse gennem byen til Kids Tour i Sakskøbing 2021
Cykelrytterne er klar til at suse gennem byen til Kids Tour i Sakskøbing 2021
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Det gode idrætsliv rykker ind på Guldborgsunds aktivitets- og plejecentre19.1.2022 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

De ældre der er tilknyttet et af Guldborgsund Kommunes ti aktivitets- og plejecentre vil snart opleve et langt højere fokus på den daglige aktivitet, som skal være med til at forbedre deres livskvalitet og mobilitet. Det sker når kommunens aktivitets- og plejecentre i løbet af 2022 bliver certificeret til senioridrætscentre. Finansieringen til indsatsen er besluttet på byrådsperiodens første møde i Landdistrikts- Kultur- og Fritidsudvalget.

Guldborgsund Kommune køber nye iPads og bærbare computere til alle skoler11.1.2022 05:30:00 CET | Pressemeddelelse

Cirka 2100 nye iPads og cirka 2200 nye bærbare computere vil blive fordelt ud på Guldborgsund Kommunes folkeskoler, når it-udstyret forventes leveret efter sommerferien. Opgraderingen og udvidelsen af it-udstyret betyder, at størstedelen af alle elever får adgang til en ny device i undervisningen, og der vil derfor være langt bedre muligheder for at udnytte de læringspotentialer, der er i digitale redskaber.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum