Crispy Food

Crispy Food overtager NISCO og fortsætter planteprotein eventyr

Del

Crispy Food har købt de resterende 50 procent af joint-venture selskabet NISCO. Crispy Food og AM Nutrition har indgået denne aftale efter fire års joint venture-partnerskab, der har etableret NISCO som en førende leverandør af planteproteiningredienser til fødevareindustrien.

Siden 2018 har NISCO opbygget en position på markedet baseret på indgående ekspertise inden for råvare- og produktionsteknologi fra joint venture-partnerne. I dag er NISCO en af de førende producenter og leverandører af tekstureret ærteprotein, som anvendes i mange produkter applikationer såsom køderstatning eller hybridprodukter til at opnå perfekt kombination af tekstur, smag og ernæring.

Forud for den næste vækst- og udviklingsfase er Crispy Food og AM Nutrition nu blevet enige om en ny operationel model, som vil muliggøre kortere time-to-market og en endnu stærkere produktudvikling, sammen med kunderne.

Crispy Food har arbejdet aktivt med planteproteiner i mere end 10 år baseret på virksomhedens store erfaring med ekstrudering af morgenmadsprodukter. Crispy Food er Danmarks største producent af morgenmadsprodukter, har mere end 100 års erfaring og er en førende partner inden for produktudvikling til fødevareindustrien. Crispy Food arbejder i dag tæt sammen med kunderne for at udvikle innovative, unikke og bæredygtige produkter på tværs af alle produktsortimenter, herunder sit eget OTA-mærke.

”At vi bliver eneaktionær i NISCO er et stærkt signal om vores ambition inden for plantebaserede fødevarer. På tværs af vores organisation og især på vores fabrik i Nakskov, har vi opbygget unikke kompetencer inden for tekstureret planteprotein, hvor vi ser langsigtede markedsmuligheder drevet af en øget efterspørgsel efter naturlige og bæredygtige fødevareløsninger" siger Christian Bring, CEO for Crispy Food.

Roar Feedt, administrerende direktør for AM Nutrition, tilføjede: "AM Nutrition vil fokusere på produktion og salg af native ærteprodukter på det globale marked. Vi er glade for at være kommet frem til en god aftale med Crispy Food, så begge parter kan komme videre på markedet for vegetabilske produkter".

Crispy Food har med købet af NISCO styrket sin unikke position til at levere internationale kunder med attraktive, naturlige og bæredygtige fødevareløsninger.

Om NISCO

NISCO er en af de førende producenter og leverandører af tekstureret ærteprotein, som anvendes i mange applikationer såsom køderstatning eller hybridprodukter, samt ernæringsoptimerede fødevarer. Bæredygtighed og innovativ er grundstenene i NISCO’s identitet.

Om AM Nutrition

AM Nutrition blev etableret i 2006. Virksomheden er et datterselskab af det norske agrokooperativ Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA). FKRA er en førende virksomhed inden for fødeværdikæden og fødevarebranchen i den sydvestlige del af Norge.

Kontakter

Billeder

Information om Crispy Food

Crispy Food
Crispy FoodCrispy Food A/S er Danmarks største producent af morgenmadsprodukter og leverandør til store mærkevarer i Danmark og Europa samt ejer af et af Danmarks stærkeste morgenmadsmærker, OTA SOLGRYN. Vi producerer innovative fødevareløsninger baseret på cerealier og planteproteiner hver dag og fokuserer på langsigtet, rentabel vækst, som opretholdes gennem produktudvikling, produktionsoptimeringer og opkøb. Crispy Food har i dag produktion på tre lokationer i Gørlev og Nakskov, Danmark og Rybnik, Polen.

Følg pressemeddelelser fra Crispy Food

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.