COWIs opkøb af Arkitema godkendt af Konkurrencestyrelsen

Del

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har netop godkendt COWIs opkøb af Arkitema – blot en måned efter ansøgningen.

Den hurtige godkendelse betyder, at COWI og Arkitema kan starte det nye år som én virksomhed:

"Det glæder mig meget, at vi allerede nu har fået den officielle godkendelse. Det betyder, at vi allerede fra begyndelsen af det nye år kan tilbyde kunderne integreret rådgivning. Det ser vi meget frem til”, siger Lars-Peter Søbye, administrerende direktør i COWI.

COWI når med købet op på ca. 7.250 medarbejdere, hvoraf Arkitema udgør cirka 550. Arkitema indgår i COWI som en selvstændig forretningsenhed, beholder sit navn og forbliver på sine eksisterende domiciler.

 

For yderligere information:
Charlotte Holm, pressechef i COWI
Tlf.: 4176 1989
E-mail: chhm@cowi.com

 

Information om Cowi A/S

Cowi A/S
Parallelvej 2
2800 Lyngby

+45 56 40 00 00http://www.cowi.dk/

Følg pressemeddelelser fra Cowi A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cowi A/S

Strategisk opkøb viser sin værdi for COWI30.8.2019 14:00:04 CESTPressemeddelelse

Opkøbet af Arkitema Architects den 4. januar 2019 har resulteret i nye opgaver og en øget omsætning i første halvår af 2019. Ordrebogen er i det hele taget solid, og fortsat urbanisering samt energi- og klimatiltag driver i høj grad efterspørgslen på COWIs ydelser. Virksomheden har derfor et relativt positivt syn på sin egen fremtid trods et udfordrende halvår på indtjeningssiden og mørke skyer i verdensøkonomiens horisont.