Styrelsen for Patientsikkerhed

COVID-19: Status på udbrud i Aarhus og Silkeborg

Del

I både Aarhus og Silkeborg går udviklingen i smittetallene den rigtige vej.

Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder intenst sammen med de lokale myndigheder om at inddæmme smitten ved udbruddene i Aarhus og Silkeborg. I begge kommuner går udviklingen i den rigtige retning.

Silkeborg Kommune
Fortsætter den positive tendens i Silkeborg hen over weekenden, vil de tiltag, Styrelsen for Patientsikkerhed og kommunen 10. august iværksatte med henblik på at stoppe smittespredningen, blive ophævet 24. august.

Aarhus Kommune
I Aarhus Kommune går det også den rigtige vej, men incidenstallet (antal nye sygdomstilfælde pr. 100.000 indbyggere i kommunen de seneste 7 dage) er stadig højt og befolkningstætheden i Aarhus Kommune er relativ høj. Derfor følges situationen fortsat nøje, og de tiltag, der blev iværksat d. 7. august, vil blive forlænget foreløbigt frem til d. 4. september.

Information om Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed
Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300 København S

72 22 86 88https://stps.dk/da/

Følg pressemeddelelser fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Styrelsen for Patientsikkerhed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum