SeluxitSeluxit

COVID-19: Internet of Things redder liv

Del

De danske firmaer Seluxit and Onomondo bruger avanceret teknologi til at bekæmpe COVID-19


De to tech-firmaer Seluxit og Onomondo var ivrige efter at gøre en forskel under coronakrisen. Det har de nu fået lov til, efter de er blevet en del af CURA — et internationalt initiativ som forvandler shipping-containere til intensivafdelinger.

CURA-projektet ("Connected Units for Respiratory Ailments") er startet i Italien med henblik på at aflaste det pressede sundhedsvæsen under corona. Med projektets brug af containere kan intensivafdelinger nu udrulles lige så hurtigt som telte. Derudover er containerne — de såkaldte CURA pods — lige så sikre som almindelige isolationsstuer, takket være en særlig biocontainment​-teknologi. 

Seluxit og Onomondo bidrager hver især ved at indsamle data fra CURA-containerene. Data sendes til hospitaler og kan fortælle dem om, hvad status er på intensivafdelingerne. Data om lufttryk er for eksempel alfa omega for at sikre, at enhedernes biocontainment-evne fungerer, som den skal. Her bliver der sendt en besked, når filtrene trænger til at blive skiftet ud.  

I fremtiden vil Seluxit og Onomondos løsning give læger muligheder for at kontrollere, hvordan patienter har det, og sågar tillade pårørende at kommunikere med deres venner og familie.  

Daniel Lux, som er CEO hos Seluxit, forklarer: “Internet of Things kan bidrage til en masse godt i verden. Derfor er vi glade for at have fundet et projekt, der giver os mulighed for at hjælpe til, mens krisen kradser.” 

Onomondos CEO, Michael Freundt Karlsen, fortsætter. “Da vi hørte om CURA-projektet, vidste vi med det samme, at vi havde en mulighed for at bidrage og gøre en forskel i kampen mod COVID-19. Det her er en global krise, som kræver et hurtigt og globalt modsvar. Vi har en unik mulighed og derfor også et stort ansvar for at hjælpe.” 

Seluxit og Onomondos eksisterende teknologi er som skræddersyet til et projekt som CURA. Her er Seluxits ​SLX Porcupine​-produkt centralt. SLX Porcupine er en versatil minicomputer, som er dedikeret til 1 of 3 at indsamle data for at skabe intelligente applikationer. Onomondos globale IoT-netværk sikrer samtidig, at den rigtige data når frem til de rigtige mennesker, uanset hvorhen i verden CURA pods befinder sig.  

CURA er et open-source projekt, hvilket betyder, at alle og enhver kan lave deres egne CURA-containere. 

Projektet er iværksat af design - og innovationsbureauet CRA - Carlo Ratti Associati sammen med en international arbejdsgruppe af arkitekter, ingeniører, læger, militæreksperter og NGO'er. Listen af samarbejdspartnere kan ses på hjemmesiden https://curapods.org/credits/en. 

Om CURA 

CURA​ er et open-source design for udvidede COVID-19-hospitaler. Projektet forvandler containere fra rederier til intensivafdelinger med biocontainment ved hjælp af negativt lufttryk. CURA har fået støtte fra World Economic Forum (COVID-19 Action Platform, and Cities, Infrastructure and Urban Services Platform). Projektets første enhed er blevet udviklet med økonomisk støtte fra den paneuropæiske bank UniCredit og er nu installeret på et midlertidigt sygehus i Torino, Italien.   

Om Onomondo 

Onomondo​ er en global udbyder af ​cellulær connectivity-​løsninger, som fokuserer 100% på connectivity indenfor området Internet of Things (IoT). Firmaet har skabt et globalt IoT-netværk baseret på mere end 700 mobilnetværk i 185 lande, som sikrer forbedret sikkerhed og øget skalerbarhed.   

Om Seluxit 

Seluxit blev etableret i 2006 med drømmen om at skabe det intelligente hus. Et hus som ikke alene gør dagligdagen lettere, men som også automatisk reducerer vores energiforbrug. Seluxit har udviklet én altfavnende, teknologisk platform, der hurtigt, enkelt og billigt kan digitalisere virksomheders produkter til gavn for både dem og deres kunder. 

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Seluxit

Seluxit
Seluxit
Sofiendalsvej 74
9200 Aalborg

46 922 722https://www.seluxit.com/

Seluxit kobler ting til internettet, fordi det optimerer systemer og sparer ressourcer og penge.

Det giver god mening for økonomien, for miljøet og for samfundet.

Seluxits IoT løsning reducerer udviklingstid og -omkostninger og minimerer derved risikoen ved at komme igang med IoT. Det gør at kunderne kommer hurtigere på markedet og dermed hurtigere får indtjening.

Vores end-to-end IoT løsninger bruges til energibesparelse, service effektivisering, uddannelse og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra Seluxit

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Seluxit

Seluxit annoncerer SLX Wappsto:bit7.1.2021 14:27:03 CETPressemeddelelse

Vil du se, om et brev er ankommet i din postkasse? Har dine udendørs eller indendørs planter brug for vanding? Har du brug for at vække dine børn med en alarm, mens du er på arbejde? Kun din fantasi sætter grænsen. BBC micro:bit er en populær mikrocomputer (i Danmark kendt fra DR ultra:bit), designet til undervisningsmæssige formål. Seluxit annoncerer nu et 5G NB-IoT-modul til micro:bit kaldet SLX Wappsto:bit. Med Wappsto:bit-modulet forbindes micro:bit til skyen, hvilket åbner op for et væld af nye muligheder. Nu kan den populære undervisnings computer blive forbundet til internettet, streame data og styres fra hvor som helst. Micro:bit kan udstyres med brugervenlige plug-and-play-komponenter, bruger træk-og-slip-kodning og har en verden af ​​eksterne sensorer til rådighed. Med Wappsto:bit kan du nu bygge dit eget internetforbundne sensorsystem og modtage dine data direkte på et online dashboard til nem fortolkning og analyse. Wappsto:bit vil blive integreret i Microsoft MakeCode, som

Seluxit announces the SLX Wappsto:bit7.1.2021 13:57:13 CETPress release

Do you want to see if a letter has arrived in your mailbox? Do your outdoor or indoor plants need watering? Do you need to wake up your children with a buzzer while you’re at work? The only limit is your imagination. The BBC micro:bit is a popular pocket-sized computer that has been designed specifically for educational purposes. Seluxit now announces a 5G NB-IoT extension board for the micro:bit, called SLX Wappsto:bit. With the Wappsto:bit extension board, the micro:bit is connected to the cloud, opening up a wealth of new possibilities. Now, the popular educational computer for children can stay connected, stream data and be controlled from anywhere. The micro:bit features easy-to-use, plug-and-play components paired with drag-and-drop coding and a world of external sensors. With Wappsto:bit you can now build your own connected-sensor system and receive your data directly in a dashboard for easy interpretation and analysis. The extension board will be fully integrated in the Microso

Stor kunde i Smart Home segmentet forlænger aftale i yderligere 3 år28.9.2020 10:46:34 CESTPressemeddelelse

Vi er meget glade for at kunne meddele, at en af vores største kunder i Smart Home segmentet har valgt at forlænge aftalen med Seluxit med 3 år. Seluxit leverer en sikker, skalerbar, europæisk baseret IoT-Platform, der er konkurrencedygtig på pris, support og løbende bliver opdateret. Forlængelsen af aftalen vurderes at tilføre en omsætning over de næste 3 år på mellem 12 og 14 mio. DKK. Aftalen ændrer ikke ved de tidligere udmeldte forventninger for indeværende regnskabsår, som kommunikeret i forbindelse med publiceringen af Årsrapporten den 23. september i selskabsmeddelelse nummer 23. For yderligere oplysninger kontakt CEO Daniel Lux. Du kan også abonnere på vores investornyhedsbrev på https://www.seluxit.com/investors og få vores selskabsmeddelelser direkte i din mail boks. Følg desuden med i nyheder fra Seluxit på Hjemmesiden: https://www.seluxit.com/news LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/seluxit Facebook: https://www.facebook.com/seluxit

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum