Erhvervsministeriet

COVID-19: Her er ekspertgruppens anbefalinger for pakkerrejsebranchen

Del

Den ekspertgruppe, som i sidste uge blev nedsat af aftalepartnerne bag rejseaftalen, har netop fremlagt sine konklusioner for partierne bag aftalen.

Corona-krisen har sat sine spor i dansk økonomi, og ikke mindst rejsebranchen er hårdt ramt.

Derfor valgte regeringen sammen med et bredt flertal af Folketingets partier (Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Konservative, Liberal Alliance og Alternativet) at lave en særskilt hjælpepakke til rejsebranchen med hjælp for 725 mio. kr.

Aftaleparterne nedsatte i sidste uge en ekspertgruppe til at se på muligheder for at hjælpe rejsebranchen gennem COVID-19, og de har netop fremlagt deres anbefalinger.

”Rejsebranchen er hårdt ramt. Det er der ingen tvivl om. Derfor er det vigtigt, at vi finder en brugbar løsning for branchen, så de også på sigt kan stå på egne ben. Jeg er glad for, at vi nu har modtaget ekspertgruppens anbefalinger, og vi vil nu i aftalekredsen drøfte de mulige løsninger for rejsebranchen,” siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Arbejdsgruppen er kommet med anbefalinger, der fokuserer på tre temaer: støtteordningen, håndtering af konkurser og sikring af danske forbrugere.

Kontakter

Er du journalist med spørgsmål, kan du kontakte Erhvervsministeriets pressetelefon på 91 33 70 07

Vedhæftede filer

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum