Covid-19 har medført et øget behov for fleksible mobilitetsløsninger for private og virksomheder. Europcar lancerer derfor Long-Term Solutions – Månedsleje uden binding – for at imødekomme kundernes ønske om ultimativ fleksibilitet

Del

Hos Europcar har man i forbindelse med Covid-19 oplevet et markant øget behov for fleksibilitet.
Samfundet er lukket ned på rekordtid, og inden for transport og mobilitet har kunderne derfor som aldrig før behov for fleksible mobilitetsløsninger, så de lynhurtigt kan omstille sig til en ny situation og ikke er bundet af langvarige, dyre løsninger. Europcar Mobility Group, Danmarks største biludlejningsselskab, tilbyder derfor nu tre nye fleksible mobilitetsløsninger til private og virksomheder.

Europcar har lyttet til kunderne og har lanceret det helt nye fleksible produkt – Long-Term Solutions – som er månedsleje uden binding til privat- og erhvervskunder, der online kan booke biler og varevogne i +30 dage i forskellige produktkategorier. Bilen kan afhentes dagen efter på Europcars stationer i hele Danmark.

COVID-19 har skærpet kunders krav til fleksibilitet og frihed til at vælge

Europcar tilbyder markedets største bilflåde. Long-Term Solutions, der består af pakkerne:

Superflex, Flex og Duo-Flex, er en videreudvikling af Europcars allerede populære produkter kendt som MikroLeasing til privatkunder og Lejeleasing til erhvervskunder. Superflex dækker én måneds leje, mens Flex er på tre og syv måneders leje. Kunden kan online tilvælge vejhjælp, erstatningsbil og ekstra forsikringer. I abonnementsproduktet Duo-Flex har kunden en fast månedsbil i 30 dage og kan desuden gøre brug af en ekstra bil 4 dage om måneden: Det kunne f.eks. være leje af en praktisk cross-over i 30 dage samt 4 dage i en moderne elbil. Eller omvendt: 30 dage i en Europcars grønne biler.

NYT: Hurtig online booking af biler og varevogne for Erhvervskunder

Kunderne kan online vælge mellem forskellige månedspakker, og prisen falder altid med lejelængden. For erhvervskunder betyder det konkret, at flådestyringen foregår nemt og hurtigt online. Virksomhederne kan bekymringsfrit booke biler og varevogne i alle størrelser fra +30 dage og dermed undgå årelang binding som ved en traditionel leasingaftale eller køb. Som virksomhed binder man således ikke kapital som ved køb af biler, og man styrker samtidig firmaets likviditet og har mulighed for at afslutte lejemålet igen.

Christian Øien, Head of Country & Commercial Director for Europcar Danmark, udtaler:

”Covid-19 har medført et øget behov for fleksibilitet. Vi har oplevet et samfund lukke ned på rekordtid. Kunderne har som aldrig før behov for super fleksible mobilitetsløsninger, så de lynhurtigt kan omstille sig til en ny situation og ikke er bundet af langvarige, kapitaltunge løsninger. Europcar tilbyder derfor nu tre nye mobilitetsløsninger til virksomheder og private med fokus på høj grad af fleksibilitet. Det bliver ikke nemmere og mere bekymringsfrit at leje biler og varevogne på månedsbasis til en fast lav pris og med de tilvalg, som matcher kundens behov. Long-Term Solutions er det fleksible og prisbevidste alternativ til leasing eller køb af bil.”

Europcar Danmark oplever allerede en stigende interesse i deres nye produktpakker.

Læs mere:

https://www.europcar.dk/m%C3%A5nedsleje?cid=booknu

https://www.europcar.dk/privat/duoflex

https://www.europcar.dk/erhverv/m%C3%A5nedsleje-uden-binding

Kontakter

Head of Country & Commercial Director Christian Øien: choi@europcar.dk

Billeder

Information om Europcar Mobility Group

Europcar Mobility Group
Europcar Mobility Grouphttp://www.europcar.dk

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed inden for korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser fra 7-9 personer. Bilflåden udgør ca. 7.000 biler fordelt på 32 afdelinger. Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 140 lande. Du finder Europcar i alle større byer samt i lufthavnene.

Følg pressemeddelelser fra Europcar Mobility Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.