Voya Travel ApS

Coronasikker rejse med Voya Travel til Maldiverne, Seychellerne eller Grækenland

Del

Coronavenlige rejser til rejselystne danskere

De fleste danskere har et stort ønske om at strække benene, se noget andet end hjemmets fire vægge og sætte skub i økonomien med en rejse. Selvom det kan virke umuligt i disse tider, kan du rent faktisk tage på en coronasikker ferie og føle dig tryg.

Det seneste år har været hårdt for rejsebranchen og de mange rejselystne danskere. Grundet rejserestriktioner har rejsebranchen nemlig været stort set lukket i over et år. Selvom mange rejserestriktioner stadig er på plads, starter rejsebranchen nu lige så stille op igen med at tilbyde ferier til udlandet.

På grund af de omskiftelige og usikre tider er flere rejsebureauer begyndt at tænke i andre baner, så danskerne kan komme på en sikker rejse til udlandet i år. En af disse rejsebureauer er Voya Travel, der har mange års erfaring med at skræddersy den bedste rejseoplevelse til den kræsne rejsende.

Coronavenlige rejser til rejselystne danskere

At rejse under en pandemi kræver masser af research, planlægning og en vilje til at lære nye og strenge regler at kende. For mange er idéen om at rejse uoverskuelig og usikker, men de føler stadig et stort behov for at komme væk og opleve noget nyt.


Med hjælp fra Voya Travel kan du komme afsted på en coronavenlig rejse, så du kan få et pusterum fra hverdagens stress og jag. Voya Travel hjælper dig nemlig med selve planlægningen samt andre skridt, så du er bedst muligt sikret og klædt på til din rejse.


Mange har et stort behov og ønske om at komme afsted på ferie, og det vil Voya Travel gerne hjælpe med på en sikker, stressfri og bekvem måde.

Voya Travel tilbyder coronasikre rejser og ferier

I coronaperioden har det ikke været nemt for rejsebranchen, da ingen danskere tog ud og oplevede verdenen som før. Derfor har Voya Travel valgt at bruge tid og energi på at tænke over, hvordan de kan tilbyde coronasikre rejser og ferier til rejselystne danskere.

Det har medført, at de har udvidet deres sortiment af bådudlejning og villaudlejning i hele verden, hvor det har kunne lade sig gøre. Med bådudlejning og villaudlejning er der mulighed for at bo mere isoleret og væk fra andre turister. Takket være Voya Travel kan du derfor lige nu komme på en coronavenlig rejse til flere fantastiske steder i verden.

Du kan blandt andet tage på ferie på Maldiverne, Seychellerne eller rejse til Grækenland via Voya Travel. Her er det nemlig muligt at booke enten en villa eller leje en båd med kaptain fremfor at bo på et hotel. Derudover kan du rejse til Dubai med Voya Travel, hvor du ligeledes kan leje en villa eller en båd.

På Maldiverne og Seychellerne er der meget få smittede, mens alle endda også er vaccinerede på Seychellerne og næsten alle på Maldiverne. Det er ydermere muligt for turister at rejse til Seychellerne og Maldiverne så længe, at de er forsynet med en negativ test.

Skræddersyede og sikre rejser med en høj service

Bestiller du en coronavenlig rejse via Voya Travel, er du sikret en høj service, kvalitet samt masser af ekspertviden. Voya Travel har i mange år skræddersyet rejser til skønne feriedestinationer, hvilket de nu blot gør med tanke på de forskellige rejserestriktioner og corona.

Hos Voya Travel får du hjælp til at komme afsted på en coronasikker rejse alt efter dine ønsker og behov. Alle kan booke en flybillet og bestille et overnatningssted på nettet. Men med Voya Travel opnår du en langt større sikkerhed, en kontaktmulighed samt hjælp til planlægning.

Voya Travel assisterer eksempelvis med alle indrejsepapirer. I dag skal du nemlig udfylde detaljerede papirer på grund af diverse dokumentationskrav angående rejse, destination, negativ coronatest etc. uanset destinationen.

Derudover inkluderer Voya Travelen udvidet konkurssikring, så du ikke ender med at miste dine penge. Det vil sige, at hvis for eksempel en af Voya Travels partnere går konkurs, er du stadig dækket. I disse usikre tider er dette en stor fordel for dig.

Ring til Voya Travel og hør nærmere: Tlf.: 33 34 33 33

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Voya Travel ApS

Voya Travel ApS
Kollegievej 6, 2 sal.
2920 Charlottenlund

33 34 33 33https://voya.dk/

Hos Voya Travel brænder vi for at skræddersy rejseoplevelser til den kræsne rejsende. Vi har årevis af rejseerfaring, og eksperter i at arrangere alt fra barfodsferie, ferie på luksushoteller, rundrejser, businessrejser, ekspeditioner og meget mere.

Voya Travel, har mange års rejseerfaring og vi sørger for at holde os opdateret med de mange hoteller på alle vores skønne destinationer, vi sørger ligeledes for at forhandle de bedste priser med hoteller og flyselskaber. I vores forretnings afdeling, har vi top uddannet personale med mange års erfaring, som sørger for hurtigt at servicere den travle/krævende forretningskunde 24/7 på den mest professionelle måde. Alle kan købe en billet og booke hotel på nettet, men man opnår ikke den samme sikkerhed og kontaktmulighed, som vi kan tilbyde vores kunder.

Følg pressemeddelelser fra Voya Travel ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.