Din Tekstforfatter

Coronapandemien har givet vækst og udfordringer for fremadstormende tekstbureau

Del

Coronapandemien har sat spor i dansk økonomi på godt og ondt. Nogle brancher kæmper for overlevelse, mens andre har oplevet stor vækst.

.Hos Din Tekstforfatter, der er eksperter i online tekster og optimering til søgemaskiner, har den øget webhandel under pandemien ført til vækst og mange nye kunder

“Da coronapandemien fik onlinesalget til at eksplodere, oplevede vi også en øget bevidsthed om behovet for at få optimeret webshops til gode placeringer i søgemaskinerne”, forklarer administrerende direktør hos Din Tekstforfatter Nicky Søgaard.

Men coronapandemien har også ført til udfordringer for Din Tekstforfatter. Virksomheden benytter sig blandt andet af unge, ofte studerende, tekstforfattere, til produktion af tekster. Disse blev pludselig en mangelvare, da et andet attraktivt tilbud tilbød sig.

“På corona-testcentrene kan de tilbyde en høj timeløn, som vi ikke direkte har kunne matche. Så vi har klart haft udfordringer med at kunne få arbejdskraft. Dette har desværre givet os visse begrænsninger i vores vækstmuligheder”, forklarer Nicky Søgaard, der samtidig benytter lejligheden til at rose sin medarbejdere for en stor ekstra indsats. “Der er blevet leveret en fantastisk indsats hos vores skribenter. Det skal de have kæmpe tak for. Det har trods alt sikret vores store fremgang”.

Nicky Søgaard forventer, at i takt med at kapacitetsbehovet til coronatests falder, så vil det blive lettere at få den ønskede arbejdskraft, der kan sikre yderligere vækst hos Din Tekstforfatter.

Læs mere om Din Teksforfatter på https://dintekstforfatter.dk/

Nøgleord

Kontakter

Nicky Søgaard
nicky@dintekstforfatter.dk

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Specialiseret, østjysk tilbud til sårbare børn og unge udbredes til alle kommuner i Danmark2.9.2021 12:39:07 CEST | Pressemeddelelse

Nu er det ikke længere kun private familier fra Østjylland, der har mulighed for at kunne give deres børn de stærkeste forudsætninger for at få bedre, psykisk trivsel. ”TURBO” er særligt, tilrettelagte udviklingsforløb til børn og unge og er fra forsommeren 2021 blevet en del af Børnebasen. Børnebasen er den digitale platform, landets kommuner har mulighed for at benytte sig af, når de henviser børn og unge til regionale og private tilbud. Psykologisk indsats, der er tilrettelagt på børnenes præmisser Siden foråret 2020 har børn og unge fra Randers Kommune kunnet få skræddersyet og specialiseret hjælp til at højne selvværd og øge den psykiske robusthed. Det er Sarah Skovhus, der står bag ”TURBO”, som er målbare og intensive trivsels- og udviklingsforløb til børn mellem 5-16 år. Sarah Skovhus har en fortid indenfor specialområdet i både Aarhus og Randers Kommune, og hun er uddannet med en Mastergrad i Trivsels- og Ressourcepsykologi (også kaldet Positiv Psykologi) fra Aarhus Universitet

Kvindelig iværksætter hos Mamamilla har succes med at give personlige kundeoplevelser30.8.2021 10:26:42 CEST | Pressemeddelelse

Da Kamilla, ejer af den danske babyudstyrsbutik - Mamamilla, var gravid med sit første barn, bestilte hun en babynest fra Norge. Modtagelsen af nesten var en skuffende oplevelse, da udstyret var syet i en skæv pasform. Kamilla satte sig for selv at sy en nest, hvilket blev startskuddet til Mamamilla. Nesten blev populær i Kamillas omgangskreds, og det gav den nuværende ejer blik for at give flere kommende og nybagte mødre de bedste produkter til deres babyer og dem selv. En passion, der blander forretning med personlig interesse Mamamilla blev startet i år 2014 og har i dag kunder fra hele Danmark. Mens Kamilla står for den daglige drift af virksomheden og en stor del af kundebetjeningen, har hun overladt det administrative og tekniske arbejde med forretningen til sin mand, Bruno. Bruno er eneste mand i foretaget, da alle ansatte udover ham er kvinder. Det særlige ved Mamamilla er, at det hovedsageligt er udstyr og tilbehør til babyer og børn, du finder i butikken og webshoppen. Alle v

Derfor bruger jeg paddleboard til at få min søn i vuggestue16.8.2021 17:01:08 CEST | Pressemeddelelse

Ann Helene Kristensen er autoriseret ergoterapeut og ejer af Baby-Steps.dk, der blandt andet tilbyder hold med babymassage og sansemotorik for de 0-2 årige. Alle aktiviteter hos den innovative, børnemotoriske terapeut er tilrettelagt med fokus på at stimulere barnets sansebearbejdning og koordinationsevn/motorike. Stimuli, som i sidste ende har betydning for barnets evne til at koncentrere sig på andre områder i livet.

SEO behøver ikke være dyrt og besværligt: Nye virksomheder kan komme godt fra start med effektivt SEO-koncept4.8.2021 00:00:00 CEST | Pressemeddelelse

For nystartede virksomheder kan enhver ekstra økonomisk udgift være nok til at vælte det hele omkuld, og det kan derfor virke som en uoverkommelig økonomisk udfordring også at skulle betale for SEO-tekster oven i alt det andet, men det er netop nye virksomheder, der har ekstra brug for at benytte sig af søgemaskineoptimering. Heldigvis behøves det ikke at være alt for dyrt. Med et medlemskab af Link Family kan nye virksomheder komme godt fra start og opbygge en god tilstedeværelse på internettet.

Fundamentale designmæssige virkemidler skal hjælpe indretningen i de private boliger5.7.2021 00:00:00 CEST | Pressemeddelelse

En dansk hjemmeside ved navn stueindretning.dk har valgt at tilbyde deres læsere viden om indretning, de kan benytte i deres bolig. Indretning er ikke en videnskab som matematik eller fysik, hvor du når et facit som kan være sandt eller falsk. Indretning skal tilfredsstille de menneskelige sanser. Så når spørgsmålet stilles til denne hjemmeside: Hvordan skal stuen indrettes? Svarer de. Stuen skal indrettes efter beboernes eget ønske. Men altid med den tanke på de fundamentale designmæssige virkemidler.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum