Corona kommer til Danmark

Del

Vi Elsker Heroes præsenterer 6 nye meganavne

Basshunter
Basshunter
Hele Espelunden eksploderede i ekstase, da Basshunter for to år siden trådte ud på scenen og rev 10.000 gæster rundt med en surprise-optræden til Vi Elsker. I år er han og Boten Anna tilbage – men de er ikke alene. Til sommer næste år får Vi Elsker Heroes festen din barndoms båndsalat til at ligne den nemmeste kluddermor med en stjerneparade af navne fra den tid, hvor alle kunne gå tur med hunden, selvom de kun havde et enkelt stykke legetøj.
 
Vi Elsker Heroes har allerede præsenteret Vengaboys, Italobrothers, Cascada, Lou Bega, Safri Duo og Whigfield. Nu afslører den selvlysende festival seks nye navne, der får Michael J. Fox til at ønske, han skulle tilbage til fremtiden bare én sidste gang. 
 
Jenny of ACE OF BASE, Barcode Brothers, Basshunter, Boyzlife, Corona og Basic Element er de nye navne, der forvandler sommerens største nostalgi -og kærlighedsfest til en gennemført succes allerede inden den første DJ har råbt: Er I der?
 
Det bliver det vildeste, vi nogensinde har præsteret og præsenteret, siger stifter Riffi Haddoui, der ellers kan kigge tilbage på et hel årtis stjerne-soduko - kun med de allerbedste navne fra en ikonisk musikalsk periode og fra hele verden.
Alligevel er der med de nye kunstnere lidt ekstra at glæde sig til.
 
Jenny Berggren tager sangene fra Ace of Base og verdens mest solgte debutalbum med sig i kufferten til Danmark, ligesom Barcode Brothers, der flere gange har været et af højdepunkterne på Vi elsker turnéen melder alt klar til at tage publikum med tilbage i tiden til dengang megahittet SMS fik teenageværelserne helt op at ringe.
 
I 2016 og 2017 gik det helt over gevind, da Barcode Brothers optrådte til Vi Elsker 90'erne. Så kære publikum - fra Barcode Brothers siger vi – glæd jer for vildt – for der er virkelig drøn på et DJ show med dans og performance – her giver de folk en oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen igennem koncerten.
 
Succesen Boyzlife blev dannet i 2016 og består af tidligere boybandmedlemmer Keith Duffy og Brian McFadden og så behøver man vel egentlig ikke at sige meget mere end, at du får én monsteroplevelse ud af slå to kæmpe succeser sammen, og dét er præcis, hvad du får, hvis du blander det bedste fra Westlife med det bedste fra Boyzone. Sange som World of Our Own, Uptown Girl og coverversionen af Words, er I sig selv en hel koncert værdig.
 
Men så ville du jo gå glip af Olga de Souza – bedre kendt som Corona der tre måneder i træk bankede hitlister over hele verden på plads med 'The Rhythm of the night'. Blandt de sidste nye navne på plakaten til dette års festival finder du Basic Element, der bedst beskrives som den magi, der opstår ikke bare i musik, men når to kunstnere elsker hinanden på scenen og lader os andre forføre af den rytme de deler med os.
 
Og rytmer har den fantastiske house- og dansemaskine-producer Tomas Kollder sikret med hits i hele Europa og Rusland, hvor de fleste kan nynne med på både de gamle klassikere, og deres sidste store hit ”Touch you right now".
 
For yderligere informationer kontakt Julie på tlf. 51883992
 
Læs mere om alle artister og køb billet www.vielsker.dk

Nøgleord

Billeder

Basshunter
Basshunter
Download
Barcode Brothers
Barcode Brothers
Download
Boyzlife
Boyzlife
Download
Corona
Corona
Download
Jenny Berggren
Jenny Berggren
Download
Basic Element
Basic Element
Download
Rødovre 2022
Rødovre 2022
Download
Rødovre 2022
Rødovre 2022
Download

Information om Vi Elsker ApS

Vi Elsker ApS
Rødovre Parkvej 130, 2. Sal
2610 Rødovre

http://Rødovre Parkvej 130, 2. Sal

Følg pressemeddelelser fra Vi Elsker ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vi Elsker ApS

Bomfunk MC’s gendannet til Vi Elsker 90’erne og 10 andre nye navne til plakaten1.3.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

I tillæg til de allerede 14 annoncerede navne til dette års Vi Elsker 90’erne-line-up kan Vi Elsker 90’erne i dag løfte sløret for yderligere 11 artister, hvor særligt gendannelsen af Bomfunk MC’s til dette års tour er spektakulær. Derudover bliver Alice Deejay, 5ive, Cartoons, Blümchen, Darren Bailie of the Guru Josh Project, Sukkerchok samt pladeaktuelle Chief 1, der sammen med Snap!, Dr. Alban og Haddaway spiller et særligt HEROES SET, en del af den turnerende festkaravane.