Det Sociale Netværk

COPENHELL donerer 89.250 kroner til headspace Danmark

Del

Den årlige rock- og metalfestival COPENHELL har i år valgt at donere penge fra gæstelistebidrag, pant og indtægter fra en auktion over Gorenje-vaskemaskiner og -tørretumblere fra festivalen til headspace Danmark.

I alt modtager headspace 89.250 kroner. COPENHELL donerer hvert år overskuddet fra gæstelistebidrag og pant til et socialt projekt i Københavnsområdet. I år er headspace Danmark de heldige modtagere – og det betyder rigtigt meget! Gorenje, der auktionerede en række vaskemaskiner samt tørretumblere bort (som havde vasket gæsternes tøj på festivalens to campingpladser), samlede i alt 16.000 kroner og donerer samtidig et helt nyt køleskab med den ikoniske COPENHELL-ulv til headspaces kommende center i Gladsaxe.

”Hos headspace er vi meget glade for, at sårbare unge ligger de dygtige folk bag COPENHELL så meget på sinde, at de vælger at donere penge til os. Private donationer som denne betyder, at vi kan gøre endnu mere for de unge i Danmark, som desværre i al for høj grad har ondt i livet,” siger Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, og fortsætter:

”Samtidig er COPENHELL med til at sende et signal om, at det er okay ikke altid at være okay. Man må gerne bede om hjælp – og den hjælp kan de unge finde hos os i headspace.”

Hos COPENHELL blev man hurtigt enige om, at dette års donation skulle gå til det landsdækkende rådgivningstilbud, der blandt andet har otte centre i Københavnsområdet.

"Vi fra COPENHELL er rigtigt stolte over at være med til at hjælpe udsatte unge. Det er også noget, der rammer mange i rock- og metalmiljøet, og derfor er det en ekstra vigtig mærkesag for festivalen," siger festivalchef Jeppe Nissen.

Pengene fra donationen skal gå til at samle samtlige 450 frivillige i headspace Danmark til en dag fyldt med videndeling, sparring og diskussioner om, hvordan vi fortsat sikrer den bedste hjælp til landets børn og unge.

For yderligere kommentarer, kontakt:

Jakob Risom, presse- og kommunikationschef i Det Sociale Netværk/headspace Danmark, mob. 6165 6540, mail: jr@detsocialenetvaerk.dk.

Mikkel Mo, pressechef COPENHELL, presse@copenhell.dk.

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Sociale Netværk

Det Sociale Netværk
Det Sociale Netværk
Østergade 5, 3 sal
1100 København K

50 846 846https://www.detsocialenetvaerk.dk/

Foreningen Det Sociale Netværk arbejder for at være en stærk stemme og skabe bedre vilkår for psykisk sårbare og deres pårørende, og at samfundet i stigende grad fokuserer, inkluderer og accepterer psykisk sårbare. 

Følg pressemeddelelser fra Det Sociale Netværk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Sociale Netværk

Nu slår Ungegarantien og headspace Hjørring dørene op for byens unge21.11.2019 15:26:00 CETPressemeddelelse

Som et led i Hjørring Kommunes Ungegaranti åbnede rådgivningstilbuddet headspace Hjørring den 21. november på Amtmandstoften 2 i Hjørring. Åbningsdagen for headspace markerede samtidig indvielsen af Ungegarantiens fysiske adresse, der foruden headspace også omfatter Ungesekretariatet og på sigt en række andre funktioner målrettet børn og unge. Dagen bøde blandt andet på taler fra byens borgmester Arne Boelt (S) og headspaces protektor og stifter Poul Nyrup Rasmussen, der begge glædede sig over at indvie Hjørrings nye rådgivningstilbud, som i samarbejde med Hjørring Kommune og Ungegarantien skal favne byens unge i alderen 12-25 år. ”Jeg er meget glad for, at vi med indvielsen af Ungegarantiens fysiske rammer også kan fejre åbningen af headspace i Hjørring. Vi har begge et stort og stærkt fokus på, at vores børn og unge mennesker får en positiv destination, trives og har det godt. Jeg er overbevist om, at det vil give masser af fordele og synergier i det daglige arbejde – både for Hjørri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum