Guldborgsund Kommune

Copenhagen Phil besøger skoler i Guldborgsund

Del

Den 27. oktober 2020 gæster mindre ensembler fra landsdelsorkestret Copenhagen Phil en række skoler i Guldborgsund Kommune. Her vil elever fra 4., 5. og 6. klasse få ikke bare en anderledes oplevelse af den klassiske musik men også mulighed for at gå musikerne ’på klingen’.

Programmet starter kl. 10:15 på Eskilstrup Skole, og det sidste ensemble slutter af kl. 12:55 på Østerbroskolen. Ensemblerne møder hver enkelt klasse i 45 minutter og der er mulighed for – under hensyntagen til COVID-19 – at komme tæt på de forskellige instrumentgrupper.

Copenhagen Phil musikformidling og projekter målrettet børn og unge er ikke bare en spændende udfordring for musikerne men også en stor og helt særlig oplevelse for børnene. Når musikerne fortæller om og spiller på deres instrumenter møder børnene den levende musik på tætteste hold.

Musikerbesøgene laves i samarbejde med og er støttet af Guldborgsund Kommune og følges den 20 november kl. 17 op af en større koncert i Klosterkirken i Nykøbing Falster med Copenhagen Phils strygere. Her har børnene mulighed for at komme igen og opleve et helt strygerorkester tage publikum med på en rejse gennem musik fra de seneste 300 år.

Formand for Guldborgsund Kommunes Kultur, Fritid og Bosætningsudvalg, Martin Lohse, udtaler:

”Vi glæder os til igen i år – i en tid hvor kulturaktører landet over står overfor store udfordringer som følge af COVID-19 – at byde Copenhagen Phil velkommen både på kommunens skoler og i Klosterkirken. At møde musikken i hverdagen og opleve alle de stemninger og temperamenter, følelser og perspektiver, den indeholder, er med til skabe et anderledes rum for læring, dannelse og fællesskab og understøtter samtidig kommunens fokus på et rigt kulturliv, hvor talent og potentialer kan udfolde sig. Copenhagen Phil udmærker sig ved en fantastisk energi og spilleglæde og orkestret har været dygtige til ved hvert besøg i kommunen at engagere vores børn og unge. Vi nyder godt af musikernes virtuositet og er sikre på at også besøget i år vil sætte et markant aftryk i vores erindring.”

Billetter til koncerten i Klosterkirken: https://copenhagenphil.billetten.dk/ eller ved indgangen.

Pris 40 kr. eks. gebyr. Adgang fra kl. 16:15.

Kontakter

Julie Damgaard
Kulturkonsulent, Guldborgsund Kommune
2518 1899
judn@guldborgsund.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Tre ugers gratis kulturpas til børn og unge8.7.2021 06:03:03 CEST | Pressemeddelelse

Gratis kulturoplevelser i kulturinstitutionernes skuldersæson skal være med til at udvide Guldborgsund Kommunes indsats for at være en dannelseskommune, og skal styrke kendskabet til kommunens mange kulturtilbud. Kulturpasset starter som et pilotprojekt med fire udvalgte kulturinstitutioner, og planen er at så mange institutioner som muligt kommer med. Indsatsen skal samtidig sikre flere besøgene hos kommunens kulturinstitutioner uden for højsæsonen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum