Copenhagen FinTech og Jyske Bank indgår samarbejde

Del

Jyske Bank får fast arbejdsplads på Copenhagen FinTech Lab, som huser omkring 50 spirende fintech-startsups

Jyske Bank og Copenhagen FinTech, det innovative center for danske fintech-virksomheder, har indgået en samarbejdsaftale, der giver begge parter mulighed for at påvirke og inspirere hinanden.

”Det er først og fremmest super interessant at få Danmarks tredjestørste bank på den her platform for nye fintech-virksomheder. Jyske Bank kan komme tættere på miljøet, lave partnerskaber og på sigt investere i nogle af de her selskaber,” siger Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen FinTech.

”Med samarbejdet kan Jyske Bank være tæt på udviklingen og gribe de muligheder, der opstår,” siger Peter Schleidt, bankdirektør med ansvar for IT i Jyske Bank.

Som en del af samarbejdsaftalen får Jyske Bank en fast arbejdsplads på Copenhagen FinTech Lab, der i øjeblikket huser omkring 50 spirende fintech-startups.

Rina Rasmussen, bestyrelsesmedlem i Jyske Bank, er én af dem, der ofte vil benytte sig af arbejdspladsen: ”Bestyrelsen skal jo forstå og følge med i, hvad der foregår i verden omkring os. Det er nødvendigt for at udvikle Jyske Bank - ikke mindst på digitaliserings- og teknologiområdet.”  

Kontakter

Yderligere information: Peter Schleidt, bankdirektør. Mobil: 6136 0000

Links

Information om Jyske Bank

Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

89 89 89 89https://www.jyskebank.dk/

Følg pressemeddelelser fra Jyske Bank

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jyske Bank

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum