Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity tilslutter sig FN’s Global Compact

Del

Copenhagen Capacity har netop tilsluttet sig FN’s Global Compact og forpligter sig dermed til at arbejde endnu mere systematisk med bæredygtighed i fremtiden.

Den erhvervsdrivende fond, Copenhagen Capacity, som tiltrækker internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv, har i flere år arbejdet for at styrke bæredygtighedsindsatsen i sin egen organisation såvel som hos de mange virksomheder, som fonden hvert år tiltrækker til Østdanmark. Nu vil fonden øge indsatsen yderligere.

- I Copenhagen Capacity arbejder vi aktivt med at blive endnu mere bæredygtige. Det gør vi både i vores egen organisation, hvor vi - udover at sikre rettigheder for mennesker og miljø - også involverer medarbejderne i at sikre en bæredygtig tilgang i alt, hvad vi gør. Men også blandt de tusindvis af arbejdspladser, som vi årligt sikrer i hele Danmark. Som medlem af FN’s Global Compact bliver vi en del af et stort netværk af virksomheder og organisationer, der lige som os ønsker at inspirere hinanden og bidrage til en mere bæredygtig verden. Det kommer vi alle til at få gavn af, siger Asbjørn Overgaard, adm. direktør i Copenhagen Capacity.

 

Øget fokus på bæredygtighed betaler sig

Sidste år satte Copenhagen Capacity rekord med at sikre 1601 direkte jobs og 4.439 arbejdspladser, hvis man medregner afledte effekter. Denne jobrekord opnåede fonden, efter man få år forinden havde ændret strategi til i højere grad at fokusere på en række bæredygtige styrkepositioner og at tiltrække virksomheder til Østdanmark og arbejdskraft til danske virksomheder, som kan bidrage til landets bæredygtige økosystemer. Det viser, ifølge Copenhagen Capacity, at bæredygtighedsstrategien virker.

- I Copenhagen Capacity har det været en stor fordel at fokusere mere på bæredygtighed – blandt andet fordi det er en styrkeposition for vores region og vores land. Jeg kan derfor kun opfordre vores nuværende og fremtidige samarbejdspartnere til at satse endnu mere på bæredygtighed og gerne tilslutte sig FN’s Global Compact, så vi sammen kan bygge et endnu stærkere netværk og udbrede bæredygtighedsdagsordenen, afslutter Copenhagen Capacity’s adm. direktør.

 

Om FN’s Global Compact

FN’s Global Compact er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder og sætter en fælles ramme for kommunikationen om virksomheders fremskridt og engagement inden for ansvarlig virksomhedsledelse. Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder og organisationer, der har tilsluttet sig FN’s Global Compact. Med afsæt i Global Compacts Ti Principper og de 17 verdensmål arbejder vi for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, som værdiskabende for både forretningen og samfundet. Vores opgave er at facilitere videndeling mellem de danske Global Compact-medlemmer og give dem inspiration og værktøjer på deres rejse og i arbejdet med bæredygtighed.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity
Copenhagen Capacity
Nørregade 7 B
1165 København K

Copenhagen Capacity tiltrækker internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv. Målet er i endnu højere grad at gøre metropolregionen til en løftestang for hele Danmarks bæredygtige vækst. Vores arbejde udføres ved at udvikle og markedsføre regionens styrkepositioner i tæt samarbejde med relevante aktører og virksomheder. Copenhagen Capacity er en not for-profit erhvervsdrivende fond, der er finansieret af såvel offentlige aktører som private fonde og virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum