Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity henter inspiration hos Fujifilm i Hillerød

Del

Onsdag eftermiddag afholdt Copenhagen Capacity sit bestyrelsesmøde hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies i Hillerød. Bestyrelsen har ønsket at komme ud og besøge nogle af de virksomheder, som Copenhagen Capacity har hjulpet med at etablere sig eller udvide i Danmark, og valget faldt på det japanske medicinalselskab.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies’ investering i Hillerød er den største udenlandske investering i Danmark til dato, og sidste år bidrog Copenhagen Capacity sammen sammen med Invest in Denmark, Udenrigsministeriet til, at Fujifilm valgte at udvide med 300 arbejdspladser på fabrikken i Hillerød i konkurrence med de øvrige sites, Fujifilm har i verden.

- Jeg er taknemmelig for, at Fujifilm har taget så imod os i dag. Historien om, hvordan virksomheden har etableret sig i Danmark som den største udenlandske investering nogensinde, er enestående og inspirerende for os alle sammen. Hver dag arbejder vi for at tiltrække flere dygtige virksomheder til den anerkendte klynge af life science-virksomheder, som findes i vores region. Og derfor er det glimrende at kunne hente inspiration hos en af de største succeshistorier, vi har på området, udtaler adm. direktør i Copenhagen Capacity, Asbjørn Overgaard.

Bestyrelsesmødet fandt sted hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies’ fabrik på Biotek Allé 1 i Hillerød klokken 15. Her skulle bestyrelsen blandt andet mødes med Lars Petersen, Chief Operational Officer og Senior Vice President og Head Of Business Support, Birgitte Thygesen.

 

Om Fujifilm Diosynth Biotechnologies

Medicinalvirksomheden Fujifilm Diosynth Biotechnologies købte i 2019 det amerikanske biotekvirksomhed Biogens fabrik i Hillerød for 5,9 milliarder kroner. Sidste år bidrog Copenhagen Capacity sammen med Invest in Denmark til, at man besluttede en udvidelse med 300 arbejdspladser på fabrikken. For nylig har selskabet endnu engang annonceret en udvidelse med yderligere 450 arbejdspladser. Selskabet er en kontraktproduktionsvirksomhed, hvor andre medicinalvirksomheder indgår aftaler om, at selskabets fabrikker skal være producent til dele af den givne virksomheds medicin.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity
Copenhagen Capacity
Nørregade 7 B
1165 København K

Copenhagen Capacity tiltrækker internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv. Målet er i endnu højere grad at gøre metropolregionen til en løftestang for hele Danmarks bæredygtige vækst. Vores arbejde udføres ved at udvikle og markedsføre regionens styrkepositioner i tæt samarbejde med relevante aktører og virksomheder. Copenhagen Capacity er en not for-profit erhvervsdrivende fond, der er finansieret af såvel offentlige aktører som private fonde og virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum