Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Copenhagen Beachvolley er Årets Idrætsforening i København 2021

Del

Copenhagen Beachvolley er kåret som Årets Idrætsforening i København 2021. Med titlen følger 25.000 kroner, der netop er blevet overrakt til foreningen af kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Det var til stor overraskelse for foreningens medlemmer, da kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) for en kort stund måtte afbryde træningen i Hafnia-Hallen for foreningen Copenhagen Beachvolley mandag den 1. november 2021.

Medlemmerne var i forvejen forberedt på at skulle hylde årets frivillige i foreningen. Men de var ikke klar over, at foreningen også skulle hyldes som Årets Idrætsforening i København 2021.

”Copenhagen Beachvolley har om nogen fortjent prisen som Årets Idrætsforening 2021. Her er fællesskabet i fokus, både i og uden for foreningen. Under coronakrisen har Copenhagen Beachvolley givet mulighed for at dyrke corona-sikrede aktiviteter på deres faciliteter, så københavnerne kunne holde sig i gang og dyrke idræt under nedlukningerne. Det fortjener de stor anerkendelse for,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Hvert år overrækkes prisen til en idrætsforening i København, der yder en særlig indsats for at fremme foreningsidrætten i byen. Med titlen følger 25.000 kr. til foreningen.

Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter fra DIF, DGI og Firmaidrætten i København. De fremhævede bl.a. Copenhagen Beachvolleys aktiviteter under coronakrisen samt foreningens arbejde med idrætsaktiviteter på tværs af køn.

Foreningen modtog officielt titlen som Årets Idrætsforening i København 2021 ved en reception i Hafnia-Hallen den 1. november 2021.


Om Årets Idrætsforening

Prisen gives til en københavnsk idrætsforening, der i årets løb har ydet en afgørende indsats for at fremme foreningsidrættens betydning for og vilkår i Københavns Kommune.

Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.

I 2021 uddeles prisen for 20. gang.

 

De seneste fem års vindere af prisen

2020: Amager SK

2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne

2018: Copenhagen Floorball Club

2017: Nørrebro United

2016: Boldklubben Skjold

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt

33 66 23 45 (modtager ikke SMS)

Billeder

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum