Coop Danmark A/S

Coop udfordrer bankerne og giver danskerne mere for pengene

Del

I en tid med negative renter får danskerne for lidt ud af at have deres penge stående i banken. Det vil Coop gøre op med og udfordrer nu bankerne.

Coop mener, at danskerne fortjener at få mest muligt ud af deres penge. Derfor udfordrer dagligvarekæden med 1,8 mio. medlemmer nu de danske banker og lancerer PrimeKonto som en del af Coop app’en.

- ”Danskerne bør kræve mere af deres penge. I dag giver bankerne sjældent bonusser eller særlige fordele til kunderne. Den tankegang vil vi gerne udfordre med PrimeKonto, der giver danskerne mere værdi for deres hårdt tjente penge, så der bliver råd til mere i hverdagen,” siger administrerende direktør i Coop Peter Høgsted.

Ved at indsætte det månedlige madbudget på en PrimeKonto i stedet for en bankkonto får danskerne med det samme mærkbare besparelser. En PrimeKonto hos Coop giver blandt andet bonus på en række af danskernes favoritprodukter fra mærker som Änglamark og Coop 365. Derudover kan man også tilvælge diverse streamingtjenester som TV 2 Play og Mofibo. Bonusserne kan få stor betydning for en gennemsnitlig kernefamilie, der med PrimeKonto har mulighed for at bruge dem til indkøb og derved spare godt 6.300** kroner om året.

- ”Vi vil med et glimt i øjet gerne udfordre bankerne men også danskerne ved at sige, at de kan få mere ud af pengene ved at sætte deres madbudget ind på en konto hos os. For med en simpel handling kan vores kunder bruge bonusserne fra PrimeKontoen til indkøb og derved spare godt 6.300 kr. om året. Det er mange penge, som vil give mange danske familier lidt mere luft i økonomien. PrimeKontoen er et moderne fordelsprogram, hvor vi belønner vores kunder for deres loyalitet. For os at se, er det en innovativ måde at tænke klassisk købmandsskab og medlemskab,”siger Peter Høgsted.

Coop er som andelsforening ejet af sine 1,8 mio. medlemmer. Derfor har det været naturligt at skabe et tiltag, der bidrager med mest mulig værdi til medlemmernes hverdag. Og i dag ønsker hver tredje dansker et lavere madbudget.

- ”Meget er sket i løbet af de seneste 154 år, Coop har eksisteret, men det har altid været vigtigt for os, at være tæt på danskernes hverdag. Så når danskerne i dag ønsker et lavere madbudget, lytter vi. En PrimeKonto kan derfor være en håndsrækning til de mange familier, som vi ved, synes det er svært at balancere en stram økonomi med ønsket om at købe bæredygtigt i hverdagen. Eller blot til dem, der ønsker at få madbudgettet til at række længere. Det, synes vi, giver mening,” siger Peter Høgsted.

-----------------------

*Talmaterialet stammer fra en undersøgelse af danskernes forhold til indkøb, økonomi og økologi, som analysevirksomheden Wilke har foretaget for Coop. Undersøgelsen er baseret på interviews med et repræsentativt udsnit af 2022 danskere. Interviewene er gennemført i perioden 29. juni til 7. juli 2020.

** Beregningen er foretaget på baggrund af en gennemsnitlig, dansk kernefamilies indkøb af økologiske varer sammenlagt årsabonnementer på TV 2 Play, Mofibo og C More.

Kontakter

Kommunikations- og analysechef Lars Aarup – 3091 9266

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Coop går i samarbejde med TV 2 om årets julekalender14.11.2020 04:00:00 CETPressemeddelelse

TV 2 og Coop har indgået et eksklusivt samarbejde om årets julekalender for børn. Det indebærer, at der er udviklet samlealbum og samlekort, som allerede nu kan fås i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen. Kortene, som man får når man handler i butikkerne, kan indsættes i samlealbummet, som indeholder uddybende historier om de forskellige karakterer og steder i ”Juleønsket”. Der er også små opgaver og gåder og opskrifter fra Coops mad- og undervisningsprojekt Go Cook. Så der er kort sagt stof til god underholdning i julemåneden. Årets julekalender er ”Juleønsket”, der er en genudsendelse fra 2015, og det har været en af TV 2s mest populære julekalendere. Yderligere information: Projektleder Tanja La Cour, 28 30 28 06 Tanja.la.cour@coop.dk Læs mere om albummet og kortene på www.coop.dk/juleoensket

Coop er igen begyndt at købe ejendomme: Investerer over 1,5 mia. på to år12.11.2020 10:28:09 CETPressemeddelelse

Coop vil i fremtiden i højere grad eje de ejendomme, hvorfra man driver sine butikker. Derfor har koncernen i 2019 og 2020 investeret over 1,5 milliard kr. i ejendomme. Det seneste køb er Nørrebro Holding af 2019 ApS, der bl.a. omfatter ejendomskomplekset Nørrebrogade 155-159 i København, som man har købt for godt 300 millioner kr.,og hvor det er tanken at udvikle en endnu bedre butik for kunderne. Derudover har Coop i løbet af i år købt et større tocifret antal butiksejendomme over hele landet. I 2019 købte Coop den markante ejendom på Fyn, hvor fra man driver Odense Distributionscenter, for over en halv milliard kr. ”Vi vil gerne eje de ejendomme, der er vitale for vores infrastruktur. Og vi mener, at retail og real estate er tæt forbundet. Derfor vil vi på langt sigt og under de rette markedsvilkår købe nye ejendomme, hvorfra vi selv driver butikker,” siger adm. direktør Kræn Østergård Nielsen, Coop. Flere andre større ejendomshandler ventes at falde på plads inden for de kommende m

Coop køber ejendomsselskab for over 300 millioner kr.12.11.2020 10:23:27 CETPressemeddelelse

Coop overtager pr. 12. november ejendomskomplekset Nørrebrogade 155-159 og Søllerødgade 15-19 lige ved Nørrebros Runddel i København. Det består af Kvickly, en række boliger og erhvervslejemål. Den samlede købspris er mere end 300 millioner kr. Boligdelen placeret i Søllerødgade sælger Coop videre pr. 1.12. 2020 til CapMan Nordic Property Income Fund, CMNPI. ”Vi køber ejendommene for at få bedre muligheder for at udvikle vores egen butiksdel. Samtidig er det vores vurdering, at det på langt sigt er en god investering, at vi ejer de bygninger, hvor vi har nogle af vores vigtigste butikker,” siger ejendomschef Flemming Møller Hansen, Coop Ejendomme Hasse Wulff fraCapman siger: ”Ejendommen i Søllerødgade 15-19 passer godt til strategien for vores nordiske indkomstfond, om at skabe et stabilt og risikovægtet afkast til glæde for vores investorer. Investorerne i denne fond har et langsigtet perspektiv med fokus på stabile cash flows. Derfor er det fint at købe en ejendom som allerede er i d

Coop vinder igen kopisag26.10.2020 11:30:00 CETPressemeddelelse

Sø- Og Handelsrettet har i dag afsagt dom i en sag anlagt af virksomheden Ferm Living mod Coop. Firmaet mente, at en plantekasse, som Coop solgte i sine butikker, var en kopi af Ferm Livings. Sø- og Handelsretten har frifundet Coop for samtlige de påstande, som Ferm Living havde nedlagt. ”Det er en klar og meget tilfredsstillende dom. For den beskytter den frie konkurrence og giver forbrugerne et frit valg og muligheden for at spare penge, når der er tale om varer, der ikke har et unikt design og hvor funktionaliteten er det afgørende,” siger senioradvokat Per Sjøqvist, Coop. Blomsterkasserne består af en aflang, lakeret metalkasse, som er placeret på et stativ. Både Coops og Ferm Livings udgaver findes i forskellige farver. Coop har købt kassen af virksomheden Wolly & Co A/S. De blev første gang solgt i 2017. De er solgt for mellem 129 og 299 kroner. Ferm Livings plantekasser med navnet "Plant Box" er stadig i handlen og koster mellem 1200 og 1500 kroner. Af de ca. 25 sager, som firma

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum