Coop Danmark A/S

Coop søger nye varer til landsdækkende Produktpris

Del

Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, og Coop efterlyser producenter af nye fødevarer til Produktprisen 2020, der sidste år slog rekord i antal tilmeldte produkter.

Interessen for at skabe nye mad- og drikkevarer i Danmark vokser i disse år eksplosivt.

Sidste år var 98 produkter tilmeldt Produktprisen, som Coop uddeler sammen med kokke-konkurrencen Sol over Gudhjem på Bornholm. Der blev kåret fire vindere i fire forskellige kategorier, og de to er allerede nu at finde på butikshylderne i Coops butikker.

Nu gennemføres Produktprisen igen. Finalen bliver afholdt på havnen i Gudhjem lørdag 20. juni 2020 i forbindelse med netop Sol over Gudhjem, og man skal tilmelde sit produkt senest 17. april. Udvælgelse af finalister finder sted i starten af maj.

Det er 7. år i træk, at Coop sammen med Sol over Gudhjem uddeler Produktprisen, som er skabt for at fremme nye, spændende danske produkter til Coops butikker.

”Vi har år for år set, hvordan interessen vokser. Kreativitet og kvalitet stiger samtidig. Så vi glæder os til at få mange deltagere fra hele landet med i konkurrencen i år,” siger Hanna Schaldemose, Coop Lokale Varer

”Vi vil gerne appellere til, at alle små producenter, der er i gang med at produktudvikle, sender deres produkter ind, selvom de måske ikke er helt klar. Det er en stor mulighed for dem, da de kan få feedback fra nogle af Danmarks dygtigste kokke og sommelierer og dermed få et kvalificeret bud på videreudvikling af deres produkt,” siger arrangør af Sol over Gudhjem, Mads Marschall.

Man kan læse mere og tilmelde sit produkt her: Produktprisen 2020

Kontakter

Hanna Schaldemose, Coop Lokale varer
T: +45 43 86 35 42
M: hanna.schaldemose@coop.dk 

Mads Marschall, Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem
T: +45 21 61 42 23
M: info@sogk.dk 

Billeder

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Årets første danske kartofler i butikkerne i morgen20.2.2020 09:17:06 CETPressemeddelelse

I morgen bliver det muligt at smage årets første danske kartofler. De er avlet af Karl Larsen i drivhus på Fyn, og det er Coop, der har købt dem. De vil derfor kunne købes i morgen – fredag den 21. februar – i udvalgte Kvickly, SuperBrugsen og Irma-butikker. Der bliver udbudt i alt 280 bakker a 200 gram. Prisen er 125 kr. pr. bakke. Det er en uge tidligere, at det bliver muligt at smage de første danske kartofler. Sidste år kom de første i butikkerne 2. marts. Yderligere information: Indkøber Thomas Skjoldby, Coop Frugt og Grønt, 5221 4098

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum