Coop Danmark A/S

Coop inviterer til kæmpe madfest

Del

Aarhus denne weekend, derefter Odense og København

25.000 danskere får i april mulighed for at opleve kendte kokke på nærmeste hold, gratis smagsprøver fra 70 af Danmarks førende mad-leverandører og at lære at lave alt fra pizza til flødeboller.

Det er Coop, der for første gang inviterer til MAD DAGE LIVE. Det foregår i Aarhus, Odense og Aalborg i tre weekender i april.

”Vi ønsker at levendegøre vores madagenda, som er vores vision om det gode måltid, en mere spændende madkultur og bedre mad og råvarer i supermarkedet,” siger innovationsdirektør Jeff Salter, Coop.

På MAD DAGE LIVE kan man møde bl.a. kokkene Thomas Rode, Gorm Wisveh og Claus Holm,, konditoren Mette Blomsterberg og flere deltagere fra Den Store Bagedyst, sundhedsguruen Christian Bitz og gastronomi-skribenten Ole Troelsø.

For børn vil der være masser af aktiviteter med Go Cook og Øko Container. For både børn og voksne vil der være pizzaværksted og flødebolle-skole.

Det foregår:

2. – 4. april: Sletvej 36, Tranbjerg ved Aarhus

16. – 18. april: Odense Congress Center

23. – 25. april: Bella Center, København

Billetter kan købes på www.madbillet.dk fra i dag. Prisen er 50 kr. for medlemmer af Coop (30 kr. for deres børn), og det dobbelte for ikke-medlemmer.

Man kan læse mere om programmet på www.coopmaddage.dk

Yderligere information:

Innovationsdirektør Jeff Salter, 5221 3602 / jeff.salter@coop.dk

Projektleder Sanne Nielsen, 4386 3045 / sanne.nielsen@coop.dk

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum