Coop Danmark A/S

Coop i stor influencer-satsning

Del

Lancerer nye programserier til SuperBrugsen, Kvickly & Dagli’Brugsen

Med en mellemting af influencer-marketing og reality-tv går SuperBrugsen, Kvickly og Dagli´Brugsen helt nye veje i sin markedsføring og forsøger at bryde med traditionerne i dagligvarehandelen, hvor tilbudsmarkedsføring er altdominerende. 

Kendte navne som komikeren og kokken Simon Jul, TV-værten og skuespilleren Sarah Grünewald og influenceren og journalisten Isabella Alberte, står i spidsen for hver deres nye univers med film og programmer, der udkommer på tværs af Facebook, Instagram, Youtube og Coops egne kanaler.

Her kan kunderne opleve underholdende og inspirerende programserier med udgangspunkt i de tre kæders respektive særpræg.

Der er i denne uge premiere på den første serie, som hedder ”Lige til at spise – med SuperBrugsen.” Her er Simon Jul vært og dommer for en række medvirkende, der i løbet af en række programmer over de kommende uger, dyster om at lave Danmarks bedste hverdagsret.

”Vi vil med filmene vise, at SuperBrugsen tilbyderdet, en yngre målgruppe efterspørger fra en moderne dagligvarebutik: Det store udvalg af sunde, grønne varer og gode konkrete veje til at leve et mere bæredygtigt og mindre klimabelastende hverdagsliv,” siger kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen.

Den nye influencer-satsning er ét element af en række i forbindelse med relancering af SuperBrugsen som Danmarks største og førende supermarkedskæde.

”Vi har udviklet en helt ny visuel identitet til SuperBrugsen. Det sanselige og det legende er noget, vi gerne vil forbindes med, og her er filmene en langt bedre måde end traditionel dagligvaremarkedsføring at vise det på, over for en bevidst og krævende yngre målgruppe,” siger senior marketingchef Rikke Bangild, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Kvickly.

Alle 3 koncepter er udviklet i et samarbejde mellem Coop og Represented By Bloggers Delight og udkommer i videoformater af 1-6 minutters længde på tværs af betalte og egne kanaler. 

Mediebureau på kampagnen er OMD.

SuperBrugsen består af 240 supermarkeder med en samlet omsætning på knap 15 milliarder kr.

Kvickly har sammen med Sarah Grünewald skabt et andet univers og Dagli´Brugsen et tredje sammen med Isabella Alberte, som fokuserer på de to kæders respektive særpræg. De får premiere inden længe.

Yderligere information:

Kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen, 2097 2780

Senior Marketingchef Rikke Bangild, Brugskæderne, 3032 1259

Foto med Simon Jul og deltagere fra ”Lige til at spise – med SuperBrugsen” til fri brug

 

Link til program-trailer: https://youtu.be/XhXrxlZGcFo

 

Billeder

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Coop åbner klima-laboratorie i Aarhus10.5.2022 15:53:54 CEST | Pressemeddelelse

Kvickly i Bruuns Galleri i Aarhus bliver til Klima Kvickly. Her vil Coop over det næste år teste, hvordan kunderne kan guides til at handle ind med fokus på bedre klimavalg. Hvordan kan man træffe klimabevidste valg i sit forbrug af dagligvarer? Klimaaftrykket fra danskernes madforbrug er stort, og det er en bunden opgave at få det reduceret. Landbruget, producenterne og leverandørerne kan gøre meget, men en stor del af reduktionen i klimaaftrykket fra maden, vi spiser, skal komme fra ændrede forbrugsvaner. For at blive klogere på hvad der skal til for at hjælpe de bedre klimavaner på vej, lancerer Coop nu et klima-laboratorie. Uden at fjerne varer fra sortimentet eller ændre på priserne vil Coop over det kommende år udvikle, teste og implementere klimarettede tiltag og løsninger, som skal guide og inspirere til at træffe bedre klimavalg. Klima-laboratoriet etableres i Kvickly i Bruuns Galleri. Varehuset omdøbes til ’Klima Kvickly’, og skal være et klima-laboratorie, hvor Coop vil udvi

I dag kl. 13: Coop åbner Danmarks første klimasupermarked i Aarhus10.5.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Coop inviterer til åbning af Klima Kvickly Coop vi inviterer til åbning af Danmarks første klimasupermarked, nemlig Klima Kvickly i Bruuns Galleri i Aarhus, som skal fungere som et klima-laboratorium, hvor man tester nye måder at hjælpe forbrugerne til mere klimavenlige valg i hverdagen i dag tirsdag 10. maj kl. 13-15. Program: 13:00 Velkommen 13:15 Smag på klimatapas tilberedt af kokken Claus Holm 13:30: Koncerndirektør Per Thau, Coop: Derfor åbner Coop Klima Kvickly Ansvarlighedsdirektør Signe D. Frese: Det vil vi opnå med projektet 13:55 Sådan ser det nye Klima Kvickly ud Tilmelding og yderligere information: Informationsdirektør Jens Juul Nielsen, 5159 4468/ jens.juul.nielsen@coop.dk

Coop inviterer til lancering af Klima Kvickly i Aarhus4.5.2022 14:19:11 CEST | Pressemeddelelse

Coop vil gerne invitere til åbning af Danmarks første klimasupermarked, nemlig Klima Kvickly i Bruuns Galleri i Aarhus, som skal fungere som et klima-laboratorium: Tirsdag 10. maj kl. 13-15. Program: 13:00 Velkommen 13:15 Smag på klimatapas tilberedt af kokken Claus Holm 13:30: Koncerndirektør Per Thau, Coop: Derfor åbner Coop Klima Kvickly Ansvarlighedsdirektør Signe D. Frese: Det vil vi opnå med projektet Kokken Claus Holm: Maden, vi smager på, og lidt om at tænke klima ind i madlavning 13:55 Sådan ser det nye Klima Kvickly ud Tilmelding og yderligere information: Informationsdirektør Jens Juul Nielsen, 5159 4468/ jens.juul.nielsen@coop.dk

Irmas billigere hverdagsvarer boomer4.5.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Krisen har på kort tid givet kunderne i Irma nye vaner. Uden ekstra markedsføring er salget af Irmas egen serie af billigere varer, Irmas Hverdag, steget med 19 procent i april i år i forhold til samme måned sidste år. Det får nu Irma til at udvide serien og give den mere plads i butikkerne. ”Vi kan mærke, at kunderne ændrer adfærd. De store prisstigninger i dagligvarehandelen generelt påvirker også vores kunder. De stiller stadig krav til kvalitet, men de kigger mere på prisen, end de gjorde for bare et par måneder siden,” siger kædedirektør Jan Larsen, Irma. Irmas Hverdag består i øjeblikket af cirka 270 forskellige basisvarer fra dybfrost til personlig pleje-produkter. Heraf er 85 procent økologiske. ”For vores kunder er det vigtigt, at varerne er økologiske og i en fortsat lødig kvalitet. Det er Irmas Hverdag, men billigere end de tilsvarende mærkevarer, så det giver god mening, at mange skifter til dem lige nu,” siger Jan Larsen. Irma udvider løbende sortimentet, og forventer at s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum