Coop Danmark A/S

Coop har mikrobrygget POKAL øllen

Del

I 1980’erne var danskerne vilde med musik på kassettebånd, skulderpuder og POKAL øl. Nu relancerer Coop ølklassikeren i en mikrobrygget økologisk version.

Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas

Coop fylder 150 år i år og det fejres med relancering af en række klassikere i opgraderede versioner. Første skud på stammen er POKAL øllen, som tilbage i 1980’erne var den tredje mest solgte øl i Danmark, nok mest fordi den var rigtig billig. Nu lancerer Coop den gamle klassiker i en ny og mikrobrygget økologisk udgave. Den nye POKAL øl produceres af det prisvindende specialbryggeri Braunstein.

Navnet er det samme, men ellers er der ikke meget tilbage af det gamle i den nye POKAL øl, forklarer kategorichef i Coop, Jesper Ringe Christensen, som har stået for udviklingen af den nye POKAL: ”Vi har taget en øl, som vel kan betegnes som en discountklassiker, og løftet den op til en mikrobrygget økologisk og moderne øl med mere smag, nyt design og en større flaske. Og så har vi skruet væsentligt op for alsidigheden ved at introducere foreløbig fire varianter,” forklarer han. Den nye øl har også fået sit helt eget ølglas, som med sin runde form passer til netop POKAL øllen.

Den nye POKAL øl fås i foreløbig fire varianter (Pilsner, Classic, Rød Lager og Mørk Lager), men vil blive suppleret med både oktoberøl og julebryg senere på året.

At POKAL øllen vækker minder hos mange, vidner deltagelsen i Coops facebook-konkurrence ”Vind et opgraderet minde fra dengang” om. Du kan se de mange minder her http://bit.ly/2b99QwN 

De nye POKAL øl er på hylderne i alle Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og fakta nu.

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til kategorigruppechef Brian Karstens på tlf. 5221 4244
eller kategorichef Jesper Ringe Christensen på tlf. 5221 4284

Billeder

Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Download
De fire nye POKAL øl
De fire nye POKAL øl
Download

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma går i gang med en stor omstilling til urban kæde28.2.2018 09:00pressemeddelelse

I forbindelse med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, som koncentrerer sig om at gøre mere for de københavnske kunder, lukker kæden en række butikker.(”Urban” er defineret som Storkøbenhavn, Nordsjælland og der hvor Københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri fra arbejde.) Det er butikker, der dels ikke passer ind i den nye strategi, dels giver underskud. Og som det derfor ikke giver mening at investere mange penge i. ”Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her,” siger Irmas direktør, Søren Steffensen. Til gengæld vil kendte og klassiske Irma-varer i fremtiden komme til salg i andre kanaler: I Kvickly og SuperBrugs

Irma går fra kun at være supermarked til også at være det urbane madhus28.2.2018 08:15pressemeddelelse

”Vores nysgerrighed skaber madglæde og en bedre verden.” Under denne overskrift går Irma nu i gang med en af de mest omfattende forvandlinger i kædens 132 årige historie. ”Irma risikerer at blive ligegyldig, hvis ikke vi gør noget. Kunderne skal opleve, at Irma i praksis lever op til det, vi er kendt for: At være først, at være fræk, at være frontløberen i dansk dagligvarehandel. Med de forandringer, der er i danskernes vaner og ønsker, skal et moderne Irma se anderledes ud i fremtiden,” siger direktør Søren Steffensen, som står bag strategien ”Det Urbane Irma 2018-2022”. Kæden vil blive koncentreret om Storkøbenhavn – og andre metropoler. Målgrupperne er nemlig dem, der er relativt flere af her. Det er ”Idealisterne”, der går op i dyrevelfærd, økologi, vegetar- og plantebaseret mad og en bedre verden. Og det er ”Madelskerne”, der går op i smagen og madglæden. Fælles for dem er nysgerrigheden, og det er den, der er det centrale i det nye Irma. Med planen følger en omfattende investerin

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum