Coop Danmark A/S

Coop har mikrobrygget POKAL øllen

Del

I 1980’erne var danskerne vilde med musik på kassettebånd, skulderpuder og POKAL øl. Nu relancerer Coop ølklassikeren i en mikrobrygget økologisk version.

Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas

Coop fylder 150 år i år og det fejres med relancering af en række klassikere i opgraderede versioner. Første skud på stammen er POKAL øllen, som tilbage i 1980’erne var den tredje mest solgte øl i Danmark, nok mest fordi den var rigtig billig. Nu lancerer Coop den gamle klassiker i en ny og mikrobrygget økologisk udgave. Den nye POKAL øl produceres af det prisvindende specialbryggeri Braunstein.

Navnet er det samme, men ellers er der ikke meget tilbage af det gamle i den nye POKAL øl, forklarer kategorichef i Coop, Jesper Ringe Christensen, som har stået for udviklingen af den nye POKAL: ”Vi har taget en øl, som vel kan betegnes som en discountklassiker, og løftet den op til en mikrobrygget økologisk og moderne øl med mere smag, nyt design og en større flaske. Og så har vi skruet væsentligt op for alsidigheden ved at introducere foreløbig fire varianter,” forklarer han. Den nye øl har også fået sit helt eget ølglas, som med sin runde form passer til netop POKAL øllen.

Den nye POKAL øl fås i foreløbig fire varianter (Pilsner, Classic, Rød Lager og Mørk Lager), men vil blive suppleret med både oktoberøl og julebryg senere på året.

At POKAL øllen vækker minder hos mange, vidner deltagelsen i Coops facebook-konkurrence ”Vind et opgraderet minde fra dengang” om. Du kan se de mange minder her http://bit.ly/2b99QwN 

De nye POKAL øl er på hylderne i alle Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og fakta nu.

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til kategorigruppechef Brian Karstens på tlf. 5221 4244
eller kategorichef Jesper Ringe Christensen på tlf. 5221 4284

Billeder

Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Download
De fire nye POKAL øl
De fire nye POKAL øl
Download

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

SuperBrugsen får ny kædedirektør8.11.2017 15:00pressemeddelelse

Formatdirektør Mikkel Banke Karlsson, SuperBrugsen, er udnævnt til konceptdirektør i Coop. Som hans afløser er udpeget Jesper K. Andersen, der i dag er formatdirektør for Dagli´- og LokalBrugsen. Mikkel Banke Karlsson, 43 år, kommer til at spå i spidsen for udviklingen af butikskoncepter, der skal sikre størst mulig synergi i Coop. Han har været formatdirektør i SuperBrugsen siden 2016, og var før da salgs- og sortimentsdirektør for kæden. Jesper K. Andersen, 46 år, har været formatdirektør for Dagli´- og LokalBrugsen siden 2013, og har haft en lang karriere i Coop, som bl.a. salgschef i SuperBrugsen, salgsdirektør og varehusdirektør i Kvickly. En ny formatdirektør for Dagli´- og Lokalbrugsen ventes udpeget inden årsskiftet. Jesper K. Andersen og Mikkel Banke Karlsson begynder i deres nye funktion 1. januar 2018. Yderligere information: Mikkel Banke Karlsson, 5221 3612 Jesper K. Andersen, 5159 3605

Irma indleder partnerskab med Mødrehjælpen2.11.2017 12:32pressemeddelelse

Fremover går Irmas pantdonation ubeskåret til Mødrehjælpen, der har en helt særlig plads hos Irmas medlemmer. Derfor faldt valget på Mødrehjælpen og dens støtte til udsatte familier, da medlemmerne fik mandat til at vælge ny modtager af Irmas pantdonation. Alle familier kan komme i en sårbar situation, men det er langt fra alle, der har nogen at række ud til, når krisen kradser eller tilværelsen slår knuder. Og det kan få alvorlige konsekvenser, hvis forældre ikke får hjælp til at komme på fode igen og dermed skabe en tryg ramme for deres børn. Derfor indgår Irma nu et nyt partnerskab med Mødrehjælpen, hvor blandt andet Irmas pantdonation fremover går til udsatte børn og familier. Alle børn fortjener en god barndom Samarbejdet mellem Irma og Mødrehjælpen sker efter, at Irmas medlemmer på Irmas madmesse i foråret blev kunne vælge, hvilken organisation pantdonationen skal støtte. Valget faldt på Mødrehjælpen, der med donationen giver flere forældre mulighed for at skabe en tryg ramme o

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum