Coop Danmark A/S

Coop har mikrobrygget POKAL øllen

Del

I 1980’erne var danskerne vilde med musik på kassettebånd, skulderpuder og POKAL øl. Nu relancerer Coop ølklassikeren i en mikrobrygget økologisk version.

Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas

Coop fylder 150 år i år og det fejres med relancering af en række klassikere i opgraderede versioner. Første skud på stammen er POKAL øllen, som tilbage i 1980’erne var den tredje mest solgte øl i Danmark, nok mest fordi den var rigtig billig. Nu lancerer Coop den gamle klassiker i en ny og mikrobrygget økologisk udgave. Den nye POKAL øl produceres af det prisvindende specialbryggeri Braunstein.

Navnet er det samme, men ellers er der ikke meget tilbage af det gamle i den nye POKAL øl, forklarer kategorichef i Coop, Jesper Ringe Christensen, som har stået for udviklingen af den nye POKAL: ”Vi har taget en øl, som vel kan betegnes som en discountklassiker, og løftet den op til en mikrobrygget økologisk og moderne øl med mere smag, nyt design og en større flaske. Og så har vi skruet væsentligt op for alsidigheden ved at introducere foreløbig fire varianter,” forklarer han. Den nye øl har også fået sit helt eget ølglas, som med sin runde form passer til netop POKAL øllen.

Den nye POKAL øl fås i foreløbig fire varianter (Pilsner, Classic, Rød Lager og Mørk Lager), men vil blive suppleret med både oktoberøl og julebryg senere på året.

At POKAL øllen vækker minder hos mange, vidner deltagelsen i Coops facebook-konkurrence ”Vind et opgraderet minde fra dengang” om. Du kan se de mange minder her http://bit.ly/2b99QwN 

De nye POKAL øl er på hylderne i alle Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og fakta nu.

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til kategorigruppechef Brian Karstens på tlf. 5221 4244
eller kategorichef Jesper Ringe Christensen på tlf. 5221 4284

Billeder

Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Den nye POKAL Pilsner og det specialdesignede glas
Download
De fire nye POKAL øl
De fire nye POKAL øl
Download

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Coop siger farvel til dåser20.7.2018 09:24pressemeddelelse

Tomater og de fleste andre former for konserves skal fremover ikke længere være emballeret i metal-dåser i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma. Som led i Coops nye emballagestrategi skifter Coop dåserne i sine egne varemærker, Änglamark og Coop, ud med såkaldte bricks, der primært består af fibre (pap/papir). De første varer er allerede i butikkerne nu. Og i løbet af de kommende 12 måneder vil de fleste emballager være skiftet ud til de nye, langt mere bæredygtige udgaver. ”Med et årligt salg på mere end 12 millioner dåser, vil det formentlig være det emballage-skifte i dansk dagligvarehandel, der har størst betydning for miljøet i mange år,” siger CSR-direktør i Coop, Signe D. Frese. Den store miljømæssige fordel er, at man skifter fossile materialer, der ikke er fornybare, ud med fibre, der let fornys. Dertil kommer, at der betydelige klimamæssige besparelser, når varerne skal distribueres fra emballageproducent til fødevareproducent, fra producent til lagre, og fra l

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum