Computerspil nu også til blinde: The Bard’s Tale - Warlocks of Largefearn er nu tilgængelig på Google Assistant og Amazon Alexa

Del

Den legendariske spil The Bard’s Tale er en spilleserie der har kørt med verdensomspændende succes siden 2004, og nu er det næste i serien klar: "Warlocks of Largefearn" er udviklet af Wanderword i samarbejde med Xbox Game Studios' inXile entertainment er nu tilgængeligt for brugere af Google Assistant samt Amazon Alexa-brugere, og er således også fremragende til brug af blinde og synssvækkede da det spilles via stemmeføring.

Spillerne kan nu opleve en rejse som ingen anden, hvor de kan afsløre mysterierne i den lille bosættelse Largefearn. Det første af sin slags lyd-turbaserede kamp-system belønner strategisk tænkning, der ligner dem, der findes i traditionelle rollespil. Warlocks of Largefearn blev bygget ved hjælp af Wanderword's Fabella Creator Engine, som revolutionerer stemmespils markedet et eventyr ad gangen. 

The Bard’s Tale - Warlocks of Largefearn er nu tilgængelig på både Amazon Alexa og Google Assistant enheder nær dig! 

Bare sig, “Alexa, openThe Bard’s Tale.”  - Klik her
Bare sig,“Hey Google, open The Bard’s Tale.” - Klik her
Besøg The Bard's Tale produkt side på Poptale, eller du kan også blive en Fabella Creator! Besøg FabellaCreator.com for mere information.


Funktioner:

 • Fire unikke classes; Bard, Fighter, Rogue og Practitioner 
 • Lås op for og vælg en af to avanceret underklasser for at tilpasse din karakter yderligere:
  • Bard - Troubadour & Warchanter
  • Fighter - Warden & Berserker
  • Rogue - Assassin & Sniper
  • Practitioner - Conjurer & Magician
 • Rekruttere og tilpas følgesvende og rejs sammen gennem Largefearn.
 • Turn-based combat system som belønner strategisk tænkning.
 • Store frihedsgrader for spillerne på grund af kontekstuelle interaktioner.
 • Smukke håndtegnet kunst til displayenheder. 
 • Stemmestyrret spillehandlinger, der giver brugeren en heads-up og hands-free oplevelse.
Se den helt nye teaser trailer: https://youtu.be/1lyBlmm2roU 
 
Om Wanderword:
Wanderword definerer den interaktive lydunderholdningsindustri. Med vores teknologiplatform Fabella gør vi det muligt for historiefortællere at skabe deres egne interaktive lydhistorier, Polar Night Studio skubber grænserne med banebrydende produktioner, og vores inspirationshub Poptale guider de aktive lyttere til bedste praksis og unikke oplevelser. Wanderword er en del af spil klyngen Arctic Game, et samarbejde mellem spilstudier i det nordlige Sverige. 


Om Arctic Game:
Arctic Game er en organisation, der arbejder på at skabe en strategisk platform for spilindustrien i det nordlige Sverige; med forretningsudvikling, investeringsstøtte, spiluddannelse og events for at opbygge et stærkt spilfællesskab. De skaber en mulighed for at studios kan vokse og giver personer mulighed for at komme ind i branchen. Arctic Game er et samarbejde mellem kommunerne Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå og Boden. I dette område er der ca. 75 spilvirksomheder og -studier, ca. 500 fagfolk, der arbejder i branchen, og 14 spiluddannelser på universiteter og videregående erhvervsuddannelser. Arctic Game er nu Nordeuropas hurtigst voksende spil klynge. For yderligere oplysninger besøg arcticgamelab.com

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum