Columbus

Columbus skal levere nyt systemlandskab til Multi-Wing

Del
Columbus A/S bliver Multi-Wing Groups nye Microsoft Dynamics-partner. De to virksomheder indgår aftale om implementering og rådgivning.

Den globale producent af axiale fans og Air Cooling Systems Multi-Wing Group har indgået aftale med Columbus om et større change management-projekt, som omfatter implementering af en ny Microsoft D365-platform.

Multi-Wing Group oplever i øjeblikket massiv vækst og har bestilt en bred, digital suite, som skal omfatte et crm-system til leadgenerering, et erp-system, et HR-system samt et BI-system. I alt skal platformen således kombinere fire forskellige dele af virksomhedens aktiviteter, og resultatmåling bliver en vigtig funktion.

”Lige nu bruger vi meget tid på at skabe data, men får ikke brugt de nødvendige ressourcer på at udnytte disse data til at understøtte vores forretning. Vi har et ambitiøst katalog af strategiske initiativer, så vi bliver nødt til at have et system, der supporterer os på rejsen,” fortæller Jens Antonsen, Group CFO hos Multi-Wing Group.

Columbus’ fokus på produktionsindustrien samt deres evner til at sammensætte dedikerede teams til et specifikt projekt blev udslagsgivende i Multi-Wings valg af ”trusted advisor”. Det vækker glæde hos Columbus.

”Vi bryster os netop af at være gode til at bringe samtlige af vores kompetencer i spil og give vores kunder den mest relevante og optimale rådgivning. Og når begge parter er enige om, hvad der er vigtigt, danner det grundlag for et fremragende samarbejde,” siger Brian Brok-Jørgensen, som er Market Manager hos Columbus og har faciliteret aftalens tilblivelse.

Columbus’ facilitering af Multi-Wings digitale opgradering er netop påbegyndt og bliver et essentielt led i at understøtte virksomhedens fortsatte vækstrejse.

Nøgleord

Kontakter

Brian Brok-Jørgensen
Market Manager Manufacturing, Columbus
+45 23223436
Brian.brok-korgensen@columbusgobal.com

John Sinnbeck
Business Line Executive - Dynamics, Columbus
+45 29690830
John.sinnbeck@columbusglobal.com

Jens Antonsen
Group CFO, Multi-Wing Group
+45 / 3093 1890 Mobile
jea@multi-wing.com

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Om Multi-Wing Group

Siden 1958 har Multi-Wing Group udviklet, produceret og solgt aksiale fans til industriel køling og er i dag en global aktør inden for en række industriområder. Multi-Wing sælger i dag energieffektive skræddersyede fans og Air Cooling Systems til flere end 5.500 kunder i flere end 80 lande.

I 2021 blev aktiemajoriteten købt af kapitalfonden Altor – et stort skridt på rejsen mod Multi-Wing’s vision om at være en verdensførende fan-producent. 

Multi-Wing tæller i dag 400+ ansatte fordelt på mere end 20 lokationer rundt omkring i verden.

Om Columbus

Columbus er en global konsulentvirksomhed med speciale i digital transformation.

Virksomheden tilbyder en bred portefølje af egne og partnerbaserede løsninger og har ekspertise i at designe, udvikle, implementere, opgradere, vedligeholde og drifte forretningskritiske applikationer. Columbus har gennem de seneste 30 år gennemført flere end 9.000 projekter for flere end 2.500 kunder globalt.

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Columbus udgiver bæredygtighedsrapport for 202215.3.2023 15:19:36 CET | Pressemeddelelse

2022 var en vigtig del af Columbus’ bæredygtighedsrejse. Det var året, hvor vi lancerede vores nye bæredygtighedsstrategi og i højere grad inddragede FN’s Global Compact-principper og De 17 Verdensmål i vores forretningsmodel. Vores forpligtelse til at leve op til verdensmålene og ønsket om at bidrage til den globale bæredygtighedsagenda har været nogle af de primære drivere bag vores nye bæredygtighedsstrategi og rapport, som vi er glade for at kunne præsentere i dag.

Columbus Q3 2022: Tilfredsstillende Q3 2022 på trods af makroøkonomisk usikkerhed15.11.2022 10:00:33 CET | Pressemeddelelse

IT-konsulentvirksomheden Columbus leverede en omsætningsfremgang på 9% i Q3 2022, som derved bliver det sjette kvartal i træk med organisk vækst. De operationelle mål blev alle nået i kvartalet, og EBITDA blev som forventet DKK 16 mio. men de igangværende strømliningstiltag tager længere tid end forventet, hvorfor Columbus har justeret forventninger til helåret 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum