Live Nation Denmark ApS

COLDPLAY KOMMER TIL DANMARK!

Del

COLDPLAY 'MUSIC OF THE SPHERES WORLD TOUR' I PARKEN, KØBENHAVN 5. & 6. JULI 2023

COLDPLAY ANNONCERER EUROPÆISKE OG UK 2023 DATOER TIL DERES MUSIC OF THE SPHERES WORLD TOUR

STADIONSHOWS BEKRÆFTET I PORTUGAL, SPANIEN, STORBRITANNIEN, ITALIEN, SCHWEIZ, DANMARK, SVERIGE OG HOLLAND

‘Genuinely stunning’ - The Guardian ★★★★★

‘A fantastical feel-good bonanza’ - NME ★★★★★

“As good as it gets" - London Evening Standard ★★★★★

“Nobody does it better” - The i ★★★★★

Morgenen efter at have afsluttet deres triumferende seks udsolgte aftener på Londons Wembley Stadium, har Coldplay offentliggjort yderligere europæiske stadionshows til deres Music Of The Spheres World Tour i sommeren 2023. Datoerne inkluderer turnéens første besøg i Portugal, Spanien, Italien, Schweiz, Danmark, Sverige og Holland, sammen med britiske shows i Manchester og Cardiff.

Siden bandets rekordstore turné begyndte i Costa Rica i marts 2022, er der blevet solgt mere end fire millioner billetter til koncerterne i Latinamerika, Nordamerika og Europa, som har modtaget flotte anmeldelser fra både fans og kritikere og senest ros for Wembley-koncerterne ovenfor, jf. ovenstående stjerner. 

Touren er også blevet anerkendt for sine banebrydende bæredygtighedsinitiativer, som inkluderer et show drevet af 100% vedvarende energi næsten alle steder; verdens første batterisystem til brug på turné (lavet af 40 BMW elbilbatterier); elcykler og kinetiske dansegulve, der giver fans mulighed for at hjælpe med at drive showet; solpaneler og vindmøller på alle steder; et løfte om at reducere tur-emissioner med 50%; opfordringer til at få fans til at rejse med grøn transport; og et træ plantet for hver solgt billet. Mere information på sustainability.coldplay.com.

De nye turnédatoer blev teaset i bandets nye video til Humankind (taget fra deres nummer ét album, Music Of The Spheres), som havde premiere i sidste uge. Til begejstring for bandets globale fanskare med falkeblikke antydede videoen også, at yderligere shows blev annonceret i Sydøstasien og Nordamerika.

Billetter til de nye europæiske shows sættes til salg kl. 10.00 lokal tid torsdag den 25. august. Alle detaljer kan ses på coldplay.com/tour.

Billetpriser: PL1: 1250,- / PL2: 995,- / PL3: 700,- / PL4: 550,- / Stå 800,- / PL2 Kørestolsbillet: 900,- / Very rear upper seats 400 kr. + gebyr.

Billetsalget starter torsdag 25. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter onsdag 24. august kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

MAJ 2023

WED 17 Estádio Cidade de Coimbra - Coimbra, PORTUGAL

WED 24 Estadi Olímpic Lluís Companys - Barcelona, SPAIN

THU 25 Estadi Olímpic Lluís Companys - Barcelona, SPAIN

WED 31 Etihad Stadium - Manchester, UK

JUNI 2023

THU 01 Etihad Stadium - Manchester, UK

TUE 06 Principality Stadium - Cardiff, UK

WED 21 Stadio Diego Armando Maradona - Naples, ITALY

SUN 25 Stadio San Siro - Milan, ITALY

MON 26 Stadio San Siro - Milan, ITALY

JULI 2023

SAT 01 Stadion Letzigrund - Zurich, SWITZERLAND

WED 05 Parken - Copenhagen, DENMARK

THU 06 Parken - Copenhagen, DENMARK  

SAT 08 Ullevi - Gothenburg, SWEDEN

SUN 09 Ullevi - Gothenburg, SWEDEN

SAT 15 Johan Cruijff ArenA - Amsterdam, NETHERLANDS

SUN 16 Johan Cruijff ArenA - Amsterdam, NETHERLANDS

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Tourtrailer

Kontakter

Billeder

Download
Foto credit: Stevie Rae Gibbs
Foto credit: Stevie Rae Gibbs
Download
Foto credit: Robert Mallows
Foto credit: Robert Mallows
Download
Download

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Gør klar til at blive suget ind i en verden af piratmetal, fantasy og badeænder når Alestorm indtager Falkoner Salen sammen med Gloryhammer, Windrose og Rumahoy.28.9.2022 17:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Alestorm (headliner): Alestorm har siden de udgav nummeret ’Heavy Metal Pirates’, indtaget metal-scenen med deres folkede piratmetal. Bandet albumdebuterede med ’Captain Morgan's Revenge’ (2008), som allerede året efter blev fulgt op af ’Black Sails At Midnight’. ’Back Through Time’ landede i 2011, og med udgivelsen af ’Sunset On The Golden Age’ (2014) fik bandet for alvor deres store gennembrud. De fortsatte succesen med ’No Grave But The Sea’ (2017) og senest har de været aktuelle med ’Seventh Rum of a Seventh Rum’ (2022).

Den britiske afro bashment gruppe NSG kommer til Pumpehuset15.9.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

NSG 21. NOVEMBER 2022 PUMPEHUSET Pionererne af den britiske afro bashment lyd, NSG, kommer til Pumpehuset til november. NSG. Det er en simpel men bred forkortelse som drypper med potentiale. ”It’s a lifestyle, a movement” udtaler gruppen. Til at starte med stod NSG for No Sleep Gang, så stod det for Non Stop Grinding. I øjeblikket står det for Never Stop Growing, men det kan også ændre sig i fremtiden. Som Kruddz, der er med i NSG, forklarer: “That’s why they refer to the name’s meaning as a lifestyle – it echoes what’s happening to NSG in the present moment.” Gruppen afspejler de mest interessante dele af moderne musik fra UK: En livlig afro bashment lyd og en overlegen personlighed, forbundet i én gruppe, bestående af seks medlemmer Kruddz, Mxjib, Mojo, OGD, Dope og Papii Abz. NSG har boblet under overfladen sammen med producer Jae5 og J Hus. Allerede inden nogle af dem brød igennem, perfektionerede de deres lyd sammen. En lyd som fik navnet afro bashment og som efterhånden er begynd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum