Keepit A/SKeepit A/S

Cohaesio bliver en del af Sentia Group, der konsoliderer sin danske tilstedeværelse

Del

København, Danmark og Amsterdam, Holland – Cohaesio, en førende leverandør af itoutsourcing i Danmark, og Sentia Group, en europæisk markedsleder inden for forretningskritisk applikationshåndtering, har i dag annonceret fusionsaftalen, under hvilken Sentia Group opkøber forretningsdelen under Cohaesio Group og styrker sin tilstedeværelse på det danske marked.

Frederik Schouboe og Morten Felsvang, Stiftere af Cohaesio.
Frederik Schouboe og Morten Felsvang, Stiftere af Cohaesio.

Cohaesio, stiftet i 2001, er blandt de førende nordiske leverandører af it-outsourcing, der administrerer og sikrer mellemstore og store private samt offentlige virksomheders infrastruktur og drift baseret på Microsoft teknologi. Partnerskabet komplementerer Sentias løsningsportefølje ved at bringe hybride cloud-tjenester til gruppen.

De to stiftere Morten Felsvang og Frederik Schouboe udtaler: ”Vi vokser gennem vores kunders succes og er meget stolte af vores kundecentrerede tilgang samt vores dedikation til den professionelle it-drift for vores kunder. Med det nye partnerskab kan vi levere brancheførende managed cloud-tjenester i en hybrid model til mobiliseringen af vores kunders forretningsvækst.”

Med denne annoncering beriges Sentia Group med Cohaesio’s exceptionelle kompetencer indenfor Microsoft cloud-teknologi, hvilket konsoliderer tilstedeværelsen på eksisterende markeder samt udvider rækkevidden af tjenester udover nuværende kundebase.

Sammenslutningen skaber et unikt kompetencesæt på området for managed cloud services og baner vejen for et markedsudbud i form af it-driftsstyringstjenester af højeste kvalitet. Opkøbet af Cohaesios forretningsenhed understøtter Sentias fremtidige strategiske plan for gruppens vækst.

Virksomheder og organisationer på verdensplan står overfor infrastrukturelle udfordringer for imødekommelsen af dels stigende efterspørgsel fra kunder og interessenter, dels det konstante pres for omkostningseffektivisering og dels strammere lovkrav.

“Med Cohaesio som en del af Sentia Group, vil vi være i stand til at levere et sæt af righoldige infrastrukturløsninger og kompetencer, der forbedrer den forretningsagilitet og effektivitet, som vores kunder efterspørger.” siger Ian Zein, koncerndirektør ved Sentia Group.

Sentia Danmark vil fremover fastholde fokus på cloud-innovation samt leverancen af infrastruktur på højeste sikkerheds- og complianceniveau gennem gruppens stabile leverancemodel og understøttet af centraliserede kompetencecentre.

Morten Felsvang og Frederik Schouboe vil efter frasalget af Cohaesio forretningen rette deres fokus 100% på deres Cloud-2-Cloud backupforretning Keepit.com. Som led i aftalen ændrer Cohaesio Group navn til Keepit Group.

Om Cohaesio

Cohaesio er en af førende nordiske leverandører af managed hosting, certificeret efter Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark (BFIH) ”Hostingmærket” samt ISAE 3402 type 2 revideret, hvilket sikrer stabil og professionel it-drift baseret på ITIL processer hos store og mellemstore private samt offentlige organisationer. Virksomheden råder over flere professionelle datacentre i Danmark.

Om Sentia Group

Sentia, stiftet i 1999, er én af de førende virksomheder inden for forretningskritiske managed cloud-tjenester i Nordvesteuropa. Med mere end 430 medarbejdere fordelt på Holland, Belgien og Danmark, fokuserer Sentia på managed cloud-applikationskontinuitet til mediehuse, digitale bureauer, banker, forsikringsselskaber, detailvirksomheder, nonprofit og sundhedsorganisationer.

Sentia Danmarks fornemste opgave er at guide kunder gennem cloud-økosystemet og udnytte digitaliseringsfordele.

Nøgleord

Kontakter

For mere information, kontakt venligst:
Sentia Danmark:
jakob.norup@sentia.com (Administrerende Direktør)

Cohaesio Group:
Frederik Schouboe, freds@keepit.com, (+45) 27 15 01 60

Billeder

Frederik Schouboe og Morten Felsvang, Stiftere af Cohaesio.
Frederik Schouboe og Morten Felsvang, Stiftere af Cohaesio.
Download

Links

Information om Keepit A/S

Keepit A/S
Per Henrik Lings Allé 4
2100 Copenhagen

http://www.keepit.com/

Keepit A/S er en del af Keepit Group (tidligere Cohaesio Group) tilbyder verdens førende cloud 2 cloud backup tjeneste af Microsoft Office 365, GSuite og Salesforce.com.

Følg pressemeddelelser fra Keepit A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Keepit A/S