Codan Forsikring A/S

Codan udvider topledelsen og styrker privatforretningen

Del

For yderligere at styrke sin position på det danske forsikringsmarked opretter Codan en ny direktørrolle.

Samtidig justerer forsikringsselskabet organisationen og opretter to nye forretningsben: Privat, der har ansvaret for den direkte relation til privatkunder, og Bankassurance, hvor kunderelationer og salgsaktiviteter med både private og erhverv sker gennem banker.

”I dag annoncerer vi tiltag i Codan, der er afgørende for at forenkle Codan og indfri vores løfte om at skabe Danmarks førende forsikringsløsninger. Tiltagene skal styre os gennem en tid, hvor der er fart på væksten og opstår nye muligheder hver eneste dag, og sikre, at vi altid er konkurrencedygtige,” siger Christian Baltzer, CEO i Codan Danmark.

”Jeg er glad for at byde Kim Rud-Petersen velkommen. Han kommer med unikke og dokumenterede erfaringer, der er de helt rette til at indfri potentialet og komme i mål med de mange forandringer og opgaver, vi står overfor. Jeg ser frem til samarbejdet med Kim, som også indtræder i Codans topledelse,” siger han.

 

Danmarks bedste bankdistribution
Kim Rud-Petersen tiltræder i løbet af november som direktør for bankassurance med ansvar for Codans kunderelationer og salgsaktiviteter gennem banker.

Det sker som et led i Codans forsikringsalliance med Nykredit, Spar Nord og over 30 lokale pengeinstitutter, og som betyder, at hver fjerde danske bankkunde og virksomheder kan gøre brug af forsikringer og rådgivning fra selskabet.

”Codan er et rigtigt spændende selskab med et kæmpe potentiale, og jeg ser frem til at skabe Danmarks bedste bankdistribution sammen med nogle af branchens skarpeste kolleger,” siger Kim Rud-Petersen.

”Bankdistribution er en vigtig komponent i vækstplanerne for Codan, da forsikring er særligt relevant ved større livsbegivenheder som det at få børn eller køb af hus og bil. Her er det afgørende at få professionel rådgivning om privatøkonomien, og i disse situationer er bankerne tæt på deres kunder. Det er netop derfor, at bankassurance er en god anledning til at møde vores kunder,” siger han.

Codan investerer i forbindelse med alliancen flere end 100 millioner kroner i et større produktudbud og sætter fart på digitaliseringen. Det stiller nye krav til forretningen, så den gode kundeoplevelse og attraktive, markedsledende tilbud fortsat udvikles.

Kim Rud-Petersen har gennem 9 år været koncerndirektør for nordiske aktiviteter i Gjensidige, der hidtil var forsikringspartner med netop Nykredit.

Forsikring har været den røde tråd i den nye Codan-direktørs karriere, der også favner bestyrelsesarbejde, rådgivning af virksomheder og opgaver i advisory boards.

//

Blå Bog: Kim Rud-Petersen

2019 - nu        Consulting & Strategic Advisor
2010 - 2018    Executive Vice President, Gjensidige Forsikring ASA, Nordic
2008 - 2010    Senior Vice President, Gjensidige Forsikring A/S
2006 - 2007    Sales director, Kommune Forsikring A/S
2003 - 2006    Senior Vice President, Aon A/S
1999 - 2003    Sales- and Marketing Manager, Aon A/S
1989 - 1999    Sales agent, Codan Forsikring A/S
2019 – nu       Bestyrelsesmedlem, Det Sociale Netværk, Headspace
2019 – nu       Næstformand og bestyrelsesmedlem, Contea Insurance

EMBA, International University of Monaco
Eksamineret Erhvervsassurandør

50 år og har sammen med sin svenske hustru Helena fem børn.

Nøgleord

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Ny strategi, stigende kundetilfredshed og forbedret lønsomhed: Codan er kommet styrket ud af 202026.2.2021 08:06:07 CETPressemeddelelse

Med et samlet, positivt afkast på forsikringsdriften på 520 millioner DKK, en solid COR på 89 pct. og en stigende kundetilfredshed kan Codan Danmark kigge tilbage på et tilfredsstillende 2020, som på mange måder har været et definerende år for selskabets fremtid. Et år, hvor der blandt andet blev gennemført en stærk turn-around på hele erhvervsområdet, indgået en banebrydende forsikringsalliance med Nykredit, SparNord og Lokale Pengeinstitutter (LOPI) samt indgået rekordstore aftaler inden for forsikring af vedvarende energi. Alt sammen i lyset af COVID-19, hvor Codans medarbejdere arbejdede i døgndrift hjemmefra for at hjælpe kunder med råd og vejledning i en svær og uvis tid.

Forsikringsalliance vokser: To fynske lokalbanker indtræder i Privatsikringssamarbejdet10.2.2021 08:50:00 CETPressemeddelelse

Privatsikring har netop underskrevet samarbejdsaftaler med både Frørup Andelskasse og Rise Sparekasse. Fremover vil kunder i de to fynske pengeinstitutter blive præsenteret for rådgivning samt koncepter og skræddersyede forsikringer fra Privatsikring. Privatsikring er datterselskab af Codan, og dermed indtræder de nye samarbejdspartnere i den nyligt indgåede alliance mellem Codan og Nykredit, Spar Nord og over 30 lokalbanker organiseret i Lokale Pengeinstitutter (LOPI). Den fælles ambition er at skabe landets stærkeste bankassurancemodel. De nye fynske kunder vil få glæde af de produkter, koncepter og digitale løsninger, som Privatsikring udvikler sammen med alliancepartnerne. Planen er, at Privatsikring skal fordoble sin størrelse de kommende år gennem vækst på både privatmarkedet og blandt erhvervskunder. Forsikringsselskabet rundede sidste år en porteføljestørrelse på over 800 millioner kroner, som er drevet af år med vækstrater på mellem 7-9% siden år 2000, hvor selskabet blev grun

Fem gode råd: Sådan undgår du uheld på kælkebakken29.1.2021 12:55:07 CETPressemeddelelse

Der bliver formentlig travlt på kælkebakkerne her i den sidste weekend af januar, da DMI spår frostgrader og snevejr i store dele af landet. Der kan også blive travlt på landets skadestuer, hvis man ikke passer på. På kælkebakken er det ikke ualmindeligt, at alt fra bobslæder, kælke, snowracers og tilmed plastikposer eller gamle madrasser kolliderer og ender med uheld og personskader. ”Vinterens udstyr kan være vanskeligt at kontrollere, da det er langt tid siden, det har været fremme, og kombinationen af sne og stejle bakker betyder ofte høj hastighed, hvor det er svært at bremse," siger Henrik Bundgaard, skadedirektør i Codan. "Vi ved også, at det ikke kun er børn, der kommer til skade på kælkebakken. Forældre kan også komme galt afsted, når de kører afsted sammen med deres børn. Det handler om at gøre rutscheturen både sjov og sikker,” siger han. Husk hjelmen og gå op ad bakken Heldigvis kan skader på kælkebakken forebygges. ”Det handler blandt andet om at lære børn at være opmærkso

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum