Codan Forsikring A/S

Codan udvider topledelsen og styrker privatforretningen

Del

For yderligere at styrke sin position på det danske forsikringsmarked opretter Codan en ny direktørrolle.

Samtidig justerer forsikringsselskabet organisationen og opretter to nye forretningsben: Privat, der har ansvaret for den direkte relation til privatkunder, og Bankassurance, hvor kunderelationer og salgsaktiviteter med både private og erhverv sker gennem banker.

”I dag annoncerer vi tiltag i Codan, der er afgørende for at forenkle Codan og indfri vores løfte om at skabe Danmarks førende forsikringsløsninger. Tiltagene skal styre os gennem en tid, hvor der er fart på væksten og opstår nye muligheder hver eneste dag, og sikre, at vi altid er konkurrencedygtige,” siger Christian Baltzer, CEO i Codan Danmark.

”Jeg er glad for at byde Kim Rud-Petersen velkommen. Han kommer med unikke og dokumenterede erfaringer, der er de helt rette til at indfri potentialet og komme i mål med de mange forandringer og opgaver, vi står overfor. Jeg ser frem til samarbejdet med Kim, som også indtræder i Codans topledelse,” siger han.

 

Danmarks bedste bankdistribution
Kim Rud-Petersen tiltræder i løbet af november som direktør for bankassurance med ansvar for Codans kunderelationer og salgsaktiviteter gennem banker.

Det sker som et led i Codans forsikringsalliance med Nykredit, Spar Nord og over 30 lokale pengeinstitutter, og som betyder, at hver fjerde danske bankkunde og virksomheder kan gøre brug af forsikringer og rådgivning fra selskabet.

”Codan er et rigtigt spændende selskab med et kæmpe potentiale, og jeg ser frem til at skabe Danmarks bedste bankdistribution sammen med nogle af branchens skarpeste kolleger,” siger Kim Rud-Petersen.

”Bankdistribution er en vigtig komponent i vækstplanerne for Codan, da forsikring er særligt relevant ved større livsbegivenheder som det at få børn eller køb af hus og bil. Her er det afgørende at få professionel rådgivning om privatøkonomien, og i disse situationer er bankerne tæt på deres kunder. Det er netop derfor, at bankassurance er en god anledning til at møde vores kunder,” siger han.

Codan investerer i forbindelse med alliancen flere end 100 millioner kroner i et større produktudbud og sætter fart på digitaliseringen. Det stiller nye krav til forretningen, så den gode kundeoplevelse og attraktive, markedsledende tilbud fortsat udvikles.

Kim Rud-Petersen har gennem 9 år været koncerndirektør for nordiske aktiviteter i Gjensidige, der hidtil var forsikringspartner med netop Nykredit.

Forsikring har været den røde tråd i den nye Codan-direktørs karriere, der også favner bestyrelsesarbejde, rådgivning af virksomheder og opgaver i advisory boards.

//

Blå Bog: Kim Rud-Petersen

2019 - nu        Consulting & Strategic Advisor
2010 - 2018    Executive Vice President, Gjensidige Forsikring ASA, Nordic
2008 - 2010    Senior Vice President, Gjensidige Forsikring A/S
2006 - 2007    Sales director, Kommune Forsikring A/S
2003 - 2006    Senior Vice President, Aon A/S
1999 - 2003    Sales- and Marketing Manager, Aon A/S
1989 - 1999    Sales agent, Codan Forsikring A/S
2019 – nu       Bestyrelsesmedlem, Det Sociale Netværk, Headspace
2019 – nu       Næstformand og bestyrelsesmedlem, Contea Insurance

EMBA, International University of Monaco
Eksamineret Erhvervsassurandør

50 år og har sammen med sin svenske hustru Helena fem børn.

Nøgleord

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Lokale Pengeinstitutter, Spar Nord og Nykredit i ny og forstærket forsikringsalliance med Codan27.10.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Fire store aktører i den danske finanssektor, Lokale Pengeinstitutter (LOPI), Spar Nord, Nykredit og Codan, indgår en alliance, der skal være landets stærkeste bankassurancemodel. Ambitionen skal indfris gennem skræddersyede forsikringsprodukter, stærke digitale løsninger og konkurrencedygtige priser. I praksis betyder det, at hver fjerde danske bankkunde – svarende til kunderne i Nykredit Bank, Spar Nord og de omkring 30 lokale pengeinstitutter, der allerede i dag er med i forsikringssamarbejdet - kan gøre brug af forsikringer og rådgivning fra Codans datterselskab Privatsikring. Det vil desuden være muligt for alle pengeinstitutter i LOPI- og Totalkredit-samarbejdet at indgå i samarbejdet, så alliancens potentiale er endnu større. Den bygger videre på det stærke fundament, der er skabt gennem det 20-årige succesrige samarbejde mellem Privatsikring og LOPI og siden 2006 også Spar Nord. Samarbejdet forstærkes nu med solide erfaringer og volumen fra Nykredit samt en yderligere investeri

Halvårsresultat 2020 for Codan Danmark30.7.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Nettopræmieindtægter i Codan Danmark på 3.327,2 millioner DKK (HY2019: 3.525,8 millioner DKK) Samlet positivt underwritingresultat i Codan Danmark på 250,4 millioner DKK (HY2019: -106,7 millioner DKK) Combined Operating Ratio (COR) for Codan Danmark på 89,6% (HY2019: 104%) i henhold til britisk anvendelse af internationale regnskabsstandarder (IFRS) Codan er en del af den internationale forsikringskoncern RSA Insurance Group. De samlede halvårsresultater for hele koncernen, inklusiv det skandinaviske resumé, er tilgængelige her (på engelsk). Christian Baltzer, CEO for Codan i Danmark, kommenterer resultatet: ”Vi er nået rigtig langt siden de seneste udfordrende år, og vi har forbedret lønsomheden på vores kerneforretning. Det er et resultat af de planer, som vi har igangsat primært i erhvervsforretningen, og blandt andet afløbsgevinster fra tidligere år. Jeg er især stolt af, at vi i vores privatforretning fortsætter fremgangen, hvor kunder vælger os til, fordi vi har attraktive værdit

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum