Codan Forsikring A/S

Codan skifter gear på transportområdet

Del

Codan vil øge engagementet i transportsektoren, og tilbyde forsikringsløsninger og ekspertise til større dele af transportmarkedet, når samarbejdsaftalen med brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik (DTL) ophører ved årsskiftet.

Codan har gennem en årrække haft en samarbejdsaftale med DTL, der har givet medlemmerne adgang til en række forsikringsmæssige fordele hos Codan. Denne samarbejdsaftale ophører den 31. december 2018. Eksisterende kundeforhold bliver ikke berørt, og kundernes fordele ændres ikke, som følge af samarbejdets ophør.

Codan vil øge engagementet på transportområdet efter samarbejdsaftalens udløb. Når Codan ikke længere er bundet af samarbejdsaftalen, kan selskabet nemlig tilbyde forsikringsløsninger til hele transportmarkedet, uanset hvilken brancheorganisation den enkelte vognmand er medlem af.

Erhvervsdirektør i Codan, Nicklas Larsen, udtaler:
”Codan vil også fremover være en specialiseret og professionel aktør indenfor transportforsikringer. Vi vil bruge tiden frem mod årsskiftet på at orientere vores eksisterende kunder om deres fremadrettede muligheder og forsikringsmæssige fordele hos Codan. Vi vil desuden se nærmere på, hvordan vi kan øge vores tilstedeværelse på transportforsikringsmarkedet fra 2019. Som den førende forsikringsaktør indenfor transportforsikring i Danmark, ser vi frem til at medvirke til at holde hjulene i gang i branchen”.

Codans ekspertise på transportområdet
Codan har omfattende erfaring med de særlige forhold og risici, der gælder for transportvirksomheder. På den baggrund har forsikringsselskabet udviklet fleksible forsikringsordninger, der kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og dække selve virksomhedens drift, det kørende materiel og medarbejderne. Den mangeårige erfaring med skadebehandling både inden for og uden for Danmarks grænser, er afgørende når skaden sker.

Gennem en lang årrække har Codan arbejdet på at reducere transportvirksomhedernes udgifter til skader, og har på den baggrund udviklet og forbedret Skadestop-konceptet. Gennem Skadestop rådgiver Codan vognmænd og chauffører om forebyggelse af skader på materiel og personer, hvilket kan nedbringe virksomhedens udgifter ifm. skader med op til 30%.

Codan spiller en aktiv rolle i transportbranchen, blandt andet i ’Trafiksikkerhed i Øjenhøjde’, der er Danmarks største trafiksikkerhedskampagne for børn. Kampagnen underviser 3.-5. klasser landet over i trafiksikker adfærd i forhold til lastbiler med henblik på lastbilens kritiske zoner og højresvingsulykker. Siden kampagnens start for 15 år siden har mere end 100.000 børn modtaget undervisning.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Nicklas Larsen, Erhvervsdirektør i Codan
Nicklas Larsen, Erhvervsdirektør i Codan
Download

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har 255.000 danske husstande og godt 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk og vores forsikringsløsninger til transportbranchen på https://www.codan.dk/erhverv/brancher/transport.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum