Codan Forsikring A/S

Codan får ny pressechef

Del

Troels Karlskov er tiltrådt som ny pressechef i Codan Forsikring. Han er ansvarlig for medierelationer, pressehåndtering og PR-aktiviteter.

“Codan er i fuld gang med en spændende udvikling, og med ansættelsen af Troels Karlskov får vi et ungt og stærkt talent i rollen som pressechef, der skal fortsætte arbejdet med at styrke Codans position med strategisk og proaktiv kommunikation. Vi er et hus med over 100 års historie, og jeg ser frem til bygge videre på det gode udgangspunkt med nye kræfter som Troels,” siger Mette Heering Pontoppidan, Marketing & Communications Director, Codan.

Troels Karlskov, 30 år, kommer fra en stilling som fungerende pressechef og Public Relations Manager i flyselskabet SAS. Han er uddannet cand.comm. i journalistik og har en baggrund som journalist hos DR Nyheder, hvor han både har lavet TV, radio og digitalt indhold.

“Skiftet til Codan er et skridt ind i en spændende og betydningsfuld branche. Jeg glæder mig til at videreudvikle og udbrede fortællingen om en virksomhed med både stærke ambitioner for fremtiden og stolte traditioner. Jeg er blevet en del af et kompetent og nytænkende marketing- og kommunikationsteam, der er helt fremme i disciplinen om at skabe synenergier mellem marketing, PR, branding og intern kommunikation," siger Troels Karlskov.

Blå bog: Troels Karlskov

Bor på Christianshavn, København. Født i februar 1989 og opvokset i Smørum i hovedstadsområdet.

2020- Pressechef, Codan Forsikring
2018-2019, Public Relations Manager, acting pressechef og Content Editor, SAS – Scandinavian Airlines.
2015-2018, Journalist, DR Nyheder.
2014-2015, Kommunikationsassistent, Københavns Lufthavne A/S (CPH).
2012-2014, Cabin Crew, SAS – Scandinavian Airlines.

Uddannet cand.comm. i Journalistik og Bachelor of Science i Environmental Planning fra Roskilde Universitet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum