Cloud Factory

Cloud Factory indgår samarbejde med Kevin Magnussen

Del

Den danske distributør af cloud-services Cloud Factory vil nå nye markeder sammen med Formel 1-køreren Kevin Magnussen.

Foto: Andy Hone
Foto: Andy Hone

Det er to hurtige aktører, som i forbindelse med Spaniens Formel 1 Grand Prix i Barcelona har annonceret et nyt samarbejde. Cloud Factory er en hurtigt voksende dansk distributør af cloud-services, hosting og infrastruktur, og Kevin Magnussen kæmper om point i verdens hurtigste motorsportsserie. Partnerskabet har til formål at udbrede kendskabet til den progressive jyske IT-virksomhed i hele verden.

– Vi er utroligt glade og stolte over at kunne annoncere et partnerskab med Kevin Magnussen. Vi finder ikke nogen bedre platform i vores jagt på at nå nye markeder i en branche, som er kendt for at være benhård og performanceorienteret. Vores mission er at få IT-forhandlere i primært Europa til at rette øjnene mod os, og Kevin Magnussen skal være vores løftestang. Vi føler, at vi har et match i vores aggressive fremgang, hvor hverken vores eller Kevins team er bange for at tage kampen op mod de store etablerede spillere, lyder det fra stifter af Cloud Factory, Jacob Schaumann Schmidt.

Jacob Schaumann Schmidt tilføjer, at involveringen med Kevin Magnussen også sker for at booste medarbejderkulturen hos Cloud Factory, ligesom der desuden er ambitioner om at blive en del af den digitale motorsport.

– Vi er en virksomhed i vækst, og det skyldes især vores skarpe og passionerede medarbejdere. Vi rekrutterer fortrinsvis unge, energiske aspiranter, som vil ind og præstere i branchen, og de skal føle, at de er en del af en fed arbejdsplads, som har høje ambitioner og involverer sig med de bedste. Dét er en af de ting, som vi opnår ved at teame op med Kevin Magnussen. På den længere bane har vi en idé om at styrke koblingen mellem Cloud Factory og motorsporten ved at stifte og drive professionelt esport-hold, forklarer Jacob Schaumann Schmidt.

– Jeg ser virkelig frem til samarbejdet. Cloud Factory er en dynamisk dansk virksomhed, som har fået succes ved at tro på, at de kan lykkes med ting, som synes umulige. Det har de formået ved at tænke stort og samle nogle dygtige mennesker, der kan arbejde sammen og skabe resultater som et team. Det er præcis de samme betingelser, som jeg har arbejdet under hele min karriere, så på dén måde har vi et rigtig godt match. Jeg glæder mig til at være med på en rejse, hvor vi sammen kan udbrede kendskabet til Cloud Factory ude i den store verden, lyder det fra Kevin Magnussen.

Kontakter

Billeder

Foto: Andy Hone
Foto: Andy Hone
Download
Foto: Andy Hone
Foto: Andy Hone
Download
Foto: Andy Hone
Foto: Andy Hone
Download
Foto: Andy Hone
Foto: Andy Hone
Download

Information om Cloud Factory

Cloud Factory
Cloud Factory
Vestergade 4
6800 Varde

https://cloudfactory.dk/

Cloud Factory er dansk distributør af verdenskendte cloud-services, NextGen hosting og infrastruktur. Som ren partnerkanal hjælper vi it-virksomheder med at skalere deres forretning i skyen.

Følg pressemeddelelser fra Cloud Factory

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.