SEAS-NVESEAS-NVE

CLEVER og SEAS-NVE sætter hurtiglade-station op i Svinninge

Del

I samarbejde med energiselskabet SEAS-NVE sætter Danmarks førende elbiloperatør CLEVER en ny hurtiglade-station op foran SEAS-NVE’s hovedkontor i Svinninge, hvor elbilbilisterne kan få hurtig strøm på bilen centralt i byen. Hurtiglade-stationen indgår i CLEVERs ladenetværk, der rummer mere end 500 hurtigladepunkter og er landets største ladenetværk af hurtigladestandere til elbiler på både 22 kW, 43 kW og 50 kW.

Hurtiglade-stationen kan oplade alle moderne elbiler, og den har DC-opladning med 50 kW med CHAdeMO-stik til f.eks. Nissan LEAF og DC-opladning med 50 kW med CCS-stik til f.eks. BMW i3 samt Volkswagen e-up! og e-Golf. Endelig har den også AC-opladning med 43 kW med Type 2-stik, der specifikt passer til Renault ZOE Z.E. og Tesla.

Central placering i byen foran SEAS-NVE’s hovedkontor

Den nye hurtiglade-station er sat op foran SEAS-NVE’s hovedkontor på Hovedgaden i Svinninge – blot to minutters gang fra Svinninge Station, hvilket gør det nemt for lokale pendlere at kombinere elbilen med toget.

Derudover udgør den nye hurtiglade-station i Svinninge en vigtig udbygning af CLEVERs ladenetværk i Nordvestsjælland, og den nye placering i Svinninge betyder blandt andet, at områdets mange sommerhusgæster får mulighed for at tage elbilen i sommerhus, da der nu er lademulighed i lokalområdet.

- Den nye hurtiglade-station ved SEAS-NVE gør det væsentlig nemmere, at få strøm på elbilen i Vestsjælland. Det er CLEVERs ambition, at det skal være let at køre elbil, og at det skal være muligt, at lade op på en CLEVER hurtiglade-station overalt i landet, uanset om det dækker behov for opladning i lokalområdet eller behov for opladning for folk, der er på farten. Samtidig er vi er glade for at vores ejere går forrest i omstillingen af transporten fra fossil til vedvarende energi og sætter den nyeste opladningsteknologi op, udtaler CLEVERs administrerende direktør Casper Kirketerp-Møller.

-Vi producerer mere og mere vedvarende energi, og vi tror på, at fremtidens transport bliver 100% elektrisk. Gennem CLEVER investerer vi i den fremtid, og med gode opladningsmuligheder styrker vi både lokalområdet og giver vores andelshavere mulighed for at skifte til elbil, fortæller Jesper Hjulmand, administrerende direktør i  SEAS-NVE.

CLEVERs ladenetværk dækker hele Danmark, og man kan se alle ladestationer på CLEVERs gratis app, hvor man også kan se om hurtiglade-stationen er ledig.

Adresse
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

SEAS-NVE ejer CLEVER sammen med energiselskaberne SE, NRGi, EnergiMidt og Energi Fyn. Energiselskaberne er ejede af private andelshavere, og dermed er CLEVER også indirekte ejet af i alt 2,7 millioner danskere.

Kontakt:

Vibeke Agerdal Kristiansen, seniorkonsulent i CLEVER  på telefon +45 52190849
Pia Rosager Dinesen, presseansvarlig i SEAS-NVE på telefon +45 20221900

Nøgleord

Billeder

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/
Om CLEVER CLEVER er Danmarks førende elbiloperatør. Vi tilbyder opladning til alle elbiler på markedet med installation af ladeboks i hjemmet og på arbejdspladsen, hvor den primære opladning foregår. CLEVER har et landsdækkende ladenetværk med mere end 500 hurtiglade-punkter (22 kW, 43 kW og 50 kW (både Type 2, CCS og CHAdeMO-standard)), som passer til alle moderne elbiler på markedet. Hent vores app: https://www.clever.dk/app/ - og find vej til alle vores ladestationer. CLEVER er dansk og ejet af energiselskaberne SEAS-NVE, SE, NRGi, EnergiMidt og Energi Fyn, og dermed er 2,7 mio. danskere gennem deres energiselskab medejere af CLEVER. Om SEAS-NVE Hos os sidder andelshaverne for bordenden, og det er deres interesser, vi varetager, når vi lægger elkabler i jorden, udruller fibernet og renoverer gadelys. Når vi investerer i vindmøller, skaber innovation for fremtiden og rådgiver om energi. Og vi leverer el til konkurrencedygtige priser til vores 386.000 andelshavere og kunder. I 2014 var vi 773 medarbejdere og omsatte for 3,9 milliarder kroner. Med hovedsæde i Svinninge er vi lokale, og samtidig er vi Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum