Clever

Clever lancerer nyt og fleksibelt abonnement til elbilister med mindre kørselsbehov

Del

Abonnementer er populært blandt danskerne på alt fra streaming og måltidskasser til vask og opladning til bilen. Nu gør Clever det endnu mere fleksibelt for forbrugerne med lanceringen af et nyt abonnement på opladning, Clever Mini, som er skræddersyet til kunder med elbil og et mindre kørselsbehov end gennemsnittet.

Flere danskere end nogensinde før vælger elbilen til, når de står hos bilforhandleren. Og det kræver gode muligheder for at lade både hjemme og ude, hvis tendensen skal fortsætte. Men elbilisterne har naturligvis ikke samme kørsels- og opladningsbehov. Derfor lancerer Clever den 1. juni 2021 et nyt produkt ved navn Clever Mini, som skal gøre det nemmere for kunder med elbiler at vælge et abonnement, der passer til hverdagen.

”Abonnementer på opladning er meget populære blandt de mange nybagte elbilister. Med et abonnement er du nemlig sikret en fast pris på både hjemmeopladningen og opladningen ude, når du bevæger dig rundt i hverdagen. Den store efterspørgsel efter abonnementer betyder også, at vi løbende skal sikre et relevant udbud af forskellige abonnementer, der passer til de forskellige behov. Vi lytter hele tiden til forbrugerne, og derfor ser Clever Mini nu dagens lys,” fortæller Clevers kommercielle produktchef, Jacob Birkelund.

Med Clever Mini kan man frit lade hjemme og ude op til 120 kWh per måned – svarende til ca. 8.000 km om året alt afhængigt af bilen og kørselsadfærd – og man betaler derefter en fast lav pris på forbruget derudover. På den måde er produktet skræddersyet til de elbilister, som kører mindre end gennemsnittet, men som stadig ønsker fleksibiliteten til at tage de længere ture – eksempelvis i sommerferien og til de spontane øjeblikke.

Danskerne efterspørger strøm på abonnement

En undersøgelse foretaget af Epinion for Clever viser, at cirka hver anden bilist er interesseret i et abonnement på opladning til bilen. Det tyder ifølge Clever på, at flere danskere er klar til at forlade tankstationsmentaliteten med literpriser og kun ét sted at tanke. I stedet oplever Clever en stadig stigende interesse for løsninger, som skaber sikkerhed om den månedlige kørselsudgift og samtidig giver større frihed og fleksibilitet i hverdagen med nem opladning hjemme og ude i én samlet løsning.

”Abonnementers popularitet er synlig på alt fra streaming og dagligvarer til bilvask, og den tendens oplever vi i høj grad også for abonnementsordninger på opladning til bilen, hvor vi måler tårnhøj tilfredshed blandt vores egne kunder. Især for elbilen giver abonnementsløsningerne god mening, fordi ét af elbilens allerstærkeste kort er fleksibilitet. Du kan jo lade den som det passer dig derhjemme, på farten, på arbejdet eller et helt fjerde sted – den frihed vil vi nu give videre til endnu flere danskere med vores lancering af Clever Mini,” siger Jacob Birkelund.

Udover Clever Mini, tilbyder Clever også abonnementet Clever Unlimited, der giver ubegrænset opladning på både Clevers ladeboks hjemme og Clevers åbne offentlige ladenetværk samt Clever Go, der giver mulighed for at lade og betale til en fast lav pris per kWh, hvis man ikke ønsker et abonnement.

Om Clever Mini

Clever Mini lanceres 1. juni 2021 og har mange af de samme fordele som Clever Unlimited, som forbrugerne efterspørger:

  • Ladeboks fra Clever hjemme
  • Opladning på Clevers åbne offentlige ladenetværk
  • Mobilitetsgaranti
  • Garanti i hele ladeboksens levetid

Clever Mini koster 399 kr. per måned og er inklusive op til 120 kWh hjemme og ude per måned med mulighed for at tilkøbe ekstra forbrug til 2,85 kr. pr. kWh for opladning hjemme, og normal-, hurtig- og lynopladning på Clevers åbne offentlige ladenetværk.

  • Nye kunder kan bestille Clever Mini kan bestilles fra den 1. juni 2021 udelukkende via Clevers partnere, der tæller mange af landets bilforhandlere og -importører.
  • Eksisterende kunder kan fra den 1. juni 2021 desuden konvertere til Clever Mini fra Clever Unlimited for en pris på 1.500 kr., da den gamle ladeboks af tekniske årsager skal udskiftes til en ny ladeboks fra Clever.
  • Clever Mini gælder ikke til plugin-hybridbiler, da Clever Unlimited til plugin-hybridbiler koster 369 kr. per måned.
  • Kunder med Clever All-in-One kan i første omgang ikke konvertere til Clever Mini, men Clever vil løbende vurdere behovet for lignende produkter.

Om Clevers forbrugerundersøgelse

Epinion har på vegne af Clever gennemført en befolkningsundersøgelse af danskernes holdninger til elbiler og mobilitetsløsninger. Analysen baserer sig på 1.049 webinterviews af 18-75-årige danskere indsamlet via Epinions panel i perioden 15 september - 29 september 2020. Undersøgelsen er udsendt repræsentativt i forhold til køn, alder, region og uddannelse.

Nedenstående spørgsmål er stillet til respondenter med en bil i husstanden. (N=754)

Det er i dag muligt at tegne abonnement på flere og flere produkter og services. I hvilken grad ville du være interesseret i at tegne abonnement på brændstof eller el til din bil?

I meget høj grad

7%

I høj grad

12%

I nogen grad

27%

I lav grad

12%

Slet ikke

15%

Jeg har allerede et abonnement

0%

Ved ikke

26%

Kontakter

Billeder

Information om Clever

Clever
Clever
Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV

+45 82 30 30 30http://www.clever.dk

Om Clever
Clever er Danmarks førende ladeoperatør. Virksomheden kom til verden i 2009 og har siden da arbejdet på at styrke den offentlige ladeinfrastruktur og lademulighederne hos privatpersoner og virksomheder i hele landet.

Clever tilbyder i dag opladning på Danmarks største ladenetværk med mere end 1.800 åbne, offentlige ladepunkter i hele landet, og inden udgangen af 2025 vil Clever etablere over 10.000 nye, offentlige ladepunkter i Danmark. Det svarer til omkring tre gange så mange ladepunkter, som der findes i Danmark i dag.

Alene i 2020 installerede Clever flere end 15.000 ladebokse hos privatpersoner og virksomheder fordelt i hele landet.

Clever er ejet af de andelsejede energi- og fibernetkoncerner Andel (94,9 procent) og NRGi (5,1 procent).

Følg pressemeddelelser fra Clever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Clever

I Køge skal en ny lynladestation til elbiler lagre strøm fra vindmøller og solceller23.11.2021 10:05:03 CET | Pressemeddelelse

Clever lancerer nu sit første pilotprojekt med et kæmpebatteri og solceller ved den kommende lynladestation i Køge. Batteriet, der leveres af teknologivirksomheden Hitachi Energy, skal blandt andet være med til at lagre grøn strøm, når der er overskud i elnettet. Går projektet godt, forventer Clever, at modellen skal bredes ud til hele landet, så operatørens større lynladestationer kan understøtte det grønne elnet.

Fyn får snart Danmarks største lynladestation til elbiler2.6.2021 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks største lynladestation bliver placeret på Fyn og vil kunne lynlade minimum 28 elbiler på samme tid. Landets førende ladeoperatør, Clever, står bag stationen, som kommer til at ligge lige ved motorvejen ved Odense. Lynladestationen bliver opført i Clevers prisvindende stationsdesign udviklet sammen med arkitekterne fra Cobe og forventes at blive et vigtigt knudepunkt for både lokale og besøgende elbilister.

Clever fordobler atter omsætningen og er godt i gang med at realisere udrulningen af Danmarks største investeringsplan i e-mobilitet26.4.2021 11:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Clever A/S fordobler omsætningen for tredje år i træk i det netop offentliggjorte årsregnskab. Udviklingen er båret af kraftig kundevækst og udrulning af ny ladeinfrastruktur. På trods af massive investeringer kan selskabet for første gang præsentere et positivt resultat før afskrivninger. Samtidig er Clever klar til at levere på strategien blandt andet på baggrund af kapitalindskud på 250 mio. kr. til investeringer i ny ladeinfrastruktur i 2021 alene.

Clever fordobler i år antallet af ladestandere til elbiler i hovedstaden4.3.2021 10:39:48 CET | Pressemeddelelse

Danmarks førende ladeoperatør, Clever, har allerede nu konkrete planer om at etablere mindst 700 nye offentlige ladepunkter til elbiler i Region Hovedstaden i år, hvilket er mere end en fordobling sammenlignet med 2020. Behovet for offentlig ladeinfrastruktur er særligt stort i hovedstaden, og derfor glæder Overborgmester i Københavns Kommune, Lars Weiss, sig over udsigten til markant bedre ladefaciliteter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum