LandboUngdom

Claus Frederiksen fra Skanderborg valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse

Del

Til dagligt arbejder Claus Frederiksen ved en griseproducent. Fritiden bruger han på sit frivillige engagement i LandboUngdom, hvor han lørdag den 24. september er valgt som 2. suppleant til LandboUngdoms hovedbestyrelse.

Claus Frederiksen er 23 år og uddannet produktionsleder fra Bygholm Landbrugsskole. Han har de sidste tre år siddet som kasserer ved Odder-Skanderborg LandboUngdom.

Foruden regnskab engagerer Claus Frederiksen sig, når tiden er til det, også i traktortræk i LandboUngdom.

Motivationen for at stille op til hovedbestyrelsen findes bl.a. i at ville tage skridtet til et højere niveau.

”Det giver god mening at fortsætte den linje, der er i gang i LandboUngdom lige nu, og det  vil jeg gerne være med til at bidrage til,” siger Claus Frederiksen.

Foruden det frivillige engagement på lokalbestyrelsesniveau, og nu i hovedbestyrelsen, er Claus Frederiksen en del af LandboUngdoms Vækstlag, der har til formål at udvikle det enkelte medlem til at styrke fællesskabet internt og arbejde for et mere demokratisk samfund.

Kontakter

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22 91 20 41
mjak@landboungdom.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 78 78 01 29https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 47 lokalforeninger og flere end 4000 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum