NordicBet Danmark

CL-finale: Overvældende stor tro på målrig Real Madrid-sejr

Del

Hos spilleselskabet NordicBet er overvældende 74 procent af indskuddene lagt på Real Madrid som vinder. Kun 15 procent tror, at Liverpool leverer overraskelsen.

Med henholdsvis tolv og fem Champions League-titler på CV’et tørner to af historiens absolut største klubber sammen, når Real Madrid møder Liverpool. Og skal man tro spilleselskabet NordicBets kunder er der lagt i kakkelovnen til et offensivt festfyrværkeri med en overvældende tiltro til Real Madrid som vinder af trofæet med de store ører.

Hele 74 procent af indskuddene er lagt på den spanske kongeklub, mens kun 15 procent er lagt på Klopps hæsblæsende Liverpool-mandskab. Der er da heller ikke gået spillernes næse forbi, at holdene er sæsonens to mest scorende mandskaber. Hele 92 procent tror på over 2,5 mål, mens 89 procent tror, at resultatet ender over 3,5 mål.

”Tager man i betragtning, at vi har en chancevurdering, der er noget nærmere 56 procent sandsynlighed for Real Madrid-sejr, er det en voldsom tiltro til spanierne, vi ser fra vores kunder. Der er ingen tvivl om, at Zidanes mandskab efterhånden er hjemmevant i Champions League-finalen, men det kan tyde på, at spillerne undervurderer Liverpools maniske offensiv mod et tvivlsomt madrilensk forsvar”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Champions League-finalen spilles lørdag aften klokken 20.45 i Kiev.

Hvilket hold vinder Champions League-finalen 2017/18?
Real Madrid                1,70
Liverpool FC                2,20

Real Madrid – Liverpool FC (ordinær tid)
Real Madrid                2,26
Uafgjort                       3,90
Liverpool FC                3,10

Real Madrid – Liverpool FC – antal mål
Over 2,5                      1,50
Under 2,5                    2,65
Over 3,5                      2,23
Under 3,5                    1,69

Find spillene på www.nordicbet.dk under Fodbold – Champions League  

Billeder

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum