Ishøj Kommune

Cirkusliv formede New Folk-sangerinde

Del

Onsdag den 31. oktober kl. 19.30 slår Ishøj Kultur Café dørene op til en intim 50/50-koncert med Gurli Octavia, som er nyeste skud på stammen på den nordiske New Folk scene. En genre som længe har blomstret med stærke navne som Agnes Obel og Júníus Meyvandt

50/50-koncert med Gurli Octavia.
50/50-koncert med Gurli Octavia.

Århusianske Gurli Octavia er ikke helt som os andre. Hun tilbragte de første år af sit liv på landevejen i en hestetrukket cirkusvogn blandt gøglere og andet godtfolk, der bevægede sig mellem virkelighed og drømme. En opvækst der har sat sit præg på hendes musikalske univers.

Eventyrligt og brutalt tekstunivers

Med en akustisk guitar i front lukker Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers. Hendes vibrerende vokal bevæger sig ubesværet og melodisk fra forsigtig, hæs og skrøbelig, til også at rumme en løssluppen inderlighed og urkraft. Nu kan du opleve Gurli Octavia i intime omgivelser, når hun giver 50/50-koncert i Ishøj Kultur Café, men du skal være hurtig. Der er kun 50 pladser til salg.

Billetkøb

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 50 kr. (+ 5 kr. i gebyr).

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 43 54 55 11

Billeder

50/50-koncert med Gurli Octavia.
50/50-koncert med Gurli Octavia.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum