CinemaxX Danmark

CINEMAXX BIOGRAFER ÅBNER MED ET STORSLÅET FILMPROGRAM

Del

Efter at have været lukket siden midten af marts, er det en stor fornøjelse at kunne fortælle, at vi genåbner vores biografer fredag d. 29. maj. På programmet er hele 4 nye premierefilm efterfulgt af nye film hver eneste uge bl.a. 6 nye børnefilm de næste 6 uger.

ET FILMPROGRAM DER KAN MÆTTE SELV DEN STØRSTE FILMSULT

Blandt premierefilmene er bl.a. det danske drama ’Kød og Blod’ med Sidse Babett Knudsen, den spændende Mark Ruffalo-film ’Dark Waters’, den livsbekræftende film ’The Peanut Butter Falcon’ med Shia LaBeouf og Dakota Johnson. I IMAX viser vi det nye anime-mesterværk ’Weathering With You’.

Udover de nye film vil programmet indeholde en række film der fortjener at overleve den lange biografpause – f.eks. Disneys ’Fremad’, ’Bombshell’ med bl.a. Margot Robbie, og Guy Richies actionkomedie ’The Gentlemen’.  

Som et ekstra krydderi i programmet, har filmchef Rikart Købke desuden sikret at åbningen også kan fejres med muligheden for at se eller gense en række klassikere på de store lærreder. Star Wars-filmene ‘The Empire Strikes Back’ og ‘Rogue One’ får repremiere sammen med en række store film som ’Titanic’, ’The Lion King’, ’Back to the Future’, og ’Pirates of the Caribbean’.   

I juli måned byder vi på en musical-serie med titler som: ’A Star is Born’, ’The Greatest Showman’, ’La La Land’, ’Rocketman’, og ’Bohemian Rhapsody’.

TRYGHED I BIOGRAFBESØGET ER ALFA OMEGA

Direktør Kim Brochdorf udtaler: ”Vi har stor fokus på at give både gæster og personale en god og tryg biografoplevelse, og vi har arbejdet på højtryk for at implementere de mange forskellige tiltag afledt af myndighedernes retningslinjer. Vi ser meget frem til igen at slå dørene op – hvilket sker på fredag kl. 12.00 - og med et program vi er særdeles optimistiske omkring” 

Kontakter

Rikart Købke, Filmchef i Cinemaxx Danmark, tlf.: 33 47 79 80 eller riko@cinemaxx.dk

Links

Information om CinemaxX Danmark

CinemaxX Danmark
Kalvebod Brygge 57
1560 København V.

http://cinemaxx.dk
CinemaxX driver biografer i København, Odense og Aarhus, og er den næststørste biografkæde i Danmark. Biograferne har sammenlagt 32 sale med over 6.200 pladser. Vi kan som de eneste tilbyde film det særlige IMAX format i de specialdesignede sale i henholdsvis København og Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra CinemaxX Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.