BC Hospitality Group A/S

CIFF løfter sløret for nyt bæredygtighedsinitiativ, der skal sende dansk mode styrket ud af coronakrisen.

Del

Man siger at der intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Dansk mode befinder sig i den dybeste krise i nyere tid, men den dystre situation rummer på samme tid en unik mulighed for at genopbygge en grøn og resilient branche. På sigt vil det sikre vækst og markedsandele.

Som en del af Elevated Order Days by CIFF 9-12 august, lancerer CIFF derfor en ny platform og digital værktøjskasse. Initiativet skal hjælpe danske virksomheder med redskaber og support til at understøtte en bred, grøn omstilling. Malina Lebrecht Hye, Director of Exhibition Development hos BC Hospitality Group, som står bag CIFF og CIFF YOUTH uddyber:

For CIFF er det altafgørende at danske virksomheder kommer så godt ud af den aktuelle krise som muligt. Vi er overbevist om at den grønne omstilling er en løftestang, der er brug for. Faktisk er det helt evident og underbygget af data om ændret forbrugeradfærd under Corona. Det er dog vigtigt vi ikke strør om os med hensigtserklæringer og højtsungne fremtidsplaner, men bliver konkrete og sætter handling bag ordene med det samme”.

Kan du sælge dine produkter i fremtiden?

Et af de værktøjer, der har præmiere på augustmessen, er et screeningsværktøj for brands, der ønsker at se om de kan leve op til de stadigt skrappere krav, der stilles fra retail. Her kan man bl.a. se om Zalando, Ellos, eller De Bijenkorf vil acceptere ens varer og ikke mindst hvor man skal arbejde for at blive compliant. Værktøjet er udviklet i samarbejde med konsulenthuset, Closed-Loop.

Herudover rummer værktøjskassen:

  • En sekspunkts guide til hvordan man som leder genopbygger sin forretning efter COVID-19 krisen baseret på anbefalinger fra den internationale tænketank, Global Fashion Agenda.
  • Muligheden for af booke nogle af Danmarks førende eksperter til en uforpligtende samtale om de udfordringer man som den enkelte virksomhed står i.
  • Mulighed for hjælp til at søge midler til cirkulær omstilling gennem Lifestyle & Design Cluster.
  • Et opslagsværk over begreber, forkortelser og ord, der bruges inden for bæredygtighed.
  • Workshop om hvordan man ved brug af f.eks. VR kan skabe mere omsætning og mindske det miljømæssige aftryk.

Hele værktøjskassen vil efter messen blive tilgængelig online på ciff.dk/sustain, hvor man allerede nu kan booke møder med eksperter og rådgivning på Elevated Order Days by CIFF og anvende opslagsværket.

CIFF underskriver sustainability commitment

Det er ikke kun den enkelte virksomhed, der er på en rejse. CIFF er som en af de eneste messer underskriver af Business of Fashion-initiativet #rewiringfashion, der blandt andet opfordrer til længere sæsoner i butikkerne og til, at man til afholder to modeuger og blander kvinder og mænd.

For at lykkes må vi også se på det system vi er en del af og her er udsalgsfeber, og en løbsk modekalender ikke just fremmende - hverken for mennesker, vores planet eller de flestes økonomi. Derfor var det en nem beslutning at underskrive Business of Fashions opfordring og dermed følge trop med Copenhagen Fashion Week” afslutter Malina Lebrecht Hye.

CIFF indskriver sig således sammen med en række vigtige aktører, fra ind og udland, der både tæller retail, brands og interesseorganisationer som Selfridges, Prada og British Fashion Council.

Nøgleord

Kontakter

Malina Lebrecth Hye, Director of Exhibition Development - tlf. 50 60 44 90 - mhy@bellacenter.dk

Pressechef Karen Østerbye - tlf 81 88 48 43 - kars@bchg.dk

Billeder

Information om BC Hospitality Group A/S

BC Hospitality Group A/S
BC Hospitality Group A/S
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S

+45 32 52 88 11https://www.bchospitalitygroup.dk/

Om CIFF

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) er Nordeuropas førende og mest innovative modeplatform. Her præsenterer de førende brands deres bud på trends og tendenser på kuraterede områder. CIFF er en fagmesse, der finder sted hvert halve år med brands fra hele verden.

CIFF opstod på den danske modescene i 1993 og har siden da gennemgået en rivende udvikling. 

Følg pressemeddelelser fra BC Hospitality Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BC Hospitality Group A/S

BCHG Future Job Fair - jobmesse for BC Hospitality Groups opsagte medarbejdere.19.9.2020 09:00:52 CESTPressemeddelelse

BC Hospitality Group har stablet en intern jobmesse på benene med det ene formål at hjælpe de mange medarbejdere, som er opsagt som konsekvens af coronakrisen, videre bedst muligt. Det er mandag 21.9.2020 fra kl. 9.00 – 14:30 i Bella Center Copenhagen og Cecilia Lonning-Skovgaard, borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommunes holder åbningstale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum