IT-Universitetet i København

Christina Hvid bliver medlem af ITU’s bestyrelse

Del

IT-Universitetets udpegningsorgan har udpeget Christina Hvid, som er CEO i Molio, til nyt eksternt medlem af universitetets bestyrelse.

ITU´s udpegningsorgan har på baggrund af et åbent opslag udpeget Christina Hvid som nyt eksternt medlem af IT-Universitetets bestyrelse pr. 1. april 2021.

Christina Hvid er i dag administrerende direktør i Molio, som arbejder med viden og digitale værktøjer til byggeriets virksomheder. Tidligere har hun været topchef i Rejseplanen, som under hendes ledelse blev danskernes fjerde mest brugt app. Ligesom hun i en årrække var adm. direktør i Symbion Science Park, som arbejder med vækstvilkår, viden og kapital til innovative IT-vækstvirksomheder og startups samt tæt samarbejde med universiteterne.

Christina Hvid afløser Lars Frelle-Petersen, som udtrådte af bestyrelsen ved årsskiftet på grund af jobskifte.

”Jeg glæder mig over, at universitetets bestyrelse får et nyt medlem med stor indsigt i den digitale transformation og en passion for IT og innovation. Christina Hvid har lang bestyrelses- og ledelseserfaring, og hun har en solid viden om de behov, som det danske samfund har for it-uddannelser og it–forskning. Jeg ser frem til at samarbejde med Christina Hvid og den øvrige bestyrelse om at realisere IT-Universitetets strategi,” siger formand for IT-Universitetets bestyrelse, Carsten Gomard.

Bestyrelsen består pr. 1. april 2021 af:

Carsten Gomard, co-founder af Netcompany

Kristine Stenhuus, Vice President, NNIT

Lars Mathiesen, Direktør, Frost Management

David Basin, Professor, Department of Computer Science, ETH, Zürich  

Christina Hvid, CEO, Molio

Mircea Lungu, lektor, IT-Universitetet

Anaya Mourad Jensen, specialkonsulent, IT-Universitetet

Sebastian Mateos Nicolajsen, kandidatstuderende, IT-Universitetet

Mikala Sofie Skoglund Thomsen, kandidatstuderende, IT-Universitetet

Kontakter

Billeder

Links

Information om IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København
IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

+45 7218 5000https://www.itu.dk/

IT-Universitetet i København (ITU) blev grundlagt i 1999, og er Danmarks førende universitet med fokus på it-forskning og -uddannelse. Vi leverer state-of-the-art undervisning og forskning inden for datalogi, forretnings-it og digitalt design.

Vores ambition er at skabe og dele viden som er dyb og fører til banebrydende informationsteknologi og tjenester til gavn for menneskeheden.

Universitetet arbejder tæt sammen med erhvervslivet, den offentlige sektor og internationale forskere og er kendetegnet ved en stærk iværksætterånd blandt studerende såvel som forskere.