Middelfart Sparekasse

Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling

Del
Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling. Prfoto
Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling. Prfoto

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i sparekassens afdeling i Esbjerg. Det er 50-årige Christian Trans, som nærmer sig tre årtier i finanssektoren.

Christian Trans har både været privatrådgiver, souschef og privatkundechef. Han startede i Danske Bank i Esbjerg i 1993 og har på nær en toårig afstikker til et job som mægler ved Danbolig i 2014 befundet sig i finanssektoren lige siden. 

Han var souschef i Danske Bank i Esbjerg, inden han var med til at Starte Spar Nord op som privatkundechef i byen. Siden 2016 har Christian Trans været privatrådgiver i Skjern Bank i Esbjerg, men nu er det altså kunderne i Middelfart Sparekasse, som får gavn af Christian Trans’ kompetencer.

- Noget af det bedste ved jobbet som rådgiver er kontakten og dialogen med kunderne. At følge dem igennem livets faser – både op- og nedture – og være med til at finde de bedste løsninger til folk. Det ser jeg også frem til i jobbet i Middelfart Sparekasse, som jeg har valgt af flere årsager. Jeg kender flere medarbejdere i sparekassen, og den har et rigtigt godt ry for at være en fleksibel arbejdsplads med fokus på sit personale, siger Christian Trans, som er født og opvokset i Esbjerg.

Han er fuldtidsfar til tre, hvoraf to er hjemmeboende – og så bruger han en del tid på løbetræning. Helt specifikt er han i gang med at træne op til sit første maraton. Derudover går han i fitnesscenter, vandrer og er for nylig begyndt til yoga.

Christian Trans er generelt sportsinteresseret og indfinder sig jævnligt i Dokken og følger Team Esbjergs håndboldpiger – eller på station for at se EfB’s kampe i 2. division.

Billeder

Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling. Prfoto
Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling. Prfoto
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum