LandboUngdom

Christian Orthmann fra Odense valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse

Del

23-årige Christian Orthmann er ved kampvalg valgt ind i LandboUngdoms hovedbestyrelse lørdag den 24. september. Med rødder i det fynske har Christian Orthmann engageret sig på flere poster og i flere regioner i LandboUngdom.

Med et medlemskab i Sydøstsjællands LandboUngdom engagerer Christian Orthmann sig både på lokalbestyrelsesniveau og i LandboUngdoms Landspløjeudvalg.

Rødderne går tilbage til Fyn, men job har i en periode ført Cristian Orthmann til Sjælland, hvor han har kunne fortsætte engagementet i LandboUngdom via bestyrelsesposter. Erfaringerne fra de forskellige poster i LandboUngdom ønsker han nu at tage med til fællesskabets højeste niveau.

”Jeg mener, at når det går godt, så skal man ruste sig. Jeg kan godt lide at være med til at finde løsninger, og det håber jeg, at kunne bidrage med på landsplan,” siger Christian Orthmann.

Med forventningen om at blive udfordret ønsker Christian Orthmann desuden at forene fællesskabet i endnu højere grad.

Christian Orthmann har været medlem af LandboUngdom i ca. syv år, og studerer til dagligt til produktionsleder på Dalum Landbrugsskole i Odense, hvor han også bor.

Kontakter

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22 91 20 41
mjak@landboungdom.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 78 78 01 29https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 47 lokalforeninger og flere end 4000 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum