YouSee

Christian Morgan udnævnt til ny direktør for YouSee

Del

Christian Morgan er udnævnt til ny direktør for YouSee fra 1. september, hvor hans hovedopgave bliver at styrke kundeoplevelsen for YouSee’s mange kunder. Christian Morgan afløser Jacob Mortensen, der efter 13 år i TDC og YouSee har besluttet at fratræde sin stilling som direktør for YouSee.

Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel
Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel

YouSee er Danmarks største udbyder af bredbånd, mobil og tv og leverer digitale tjenester som højhastighedsbredbånd, 5G og fleksible underholdningspakker til halvdelen af ​​de danske husstande.

“YouSees produkter er på mange måder best-in-class, men vi tilbyder ikke altid den gode digitale kundeoplevelse, som vores kunder fortjener. Derfor vil vi fremskynde vores kommercielle og teknologiske transformation for at sikre, at vi leverer. Christian Morgan brænder for vores forretning, og jeg er overbevist om, at han er den rigtige til at hjælpe med at opbygge et endnu stærkere YouSee-tilbud til vores kunder,” siger Jon James, CEO i Nuuday.

Christian Morgan har været i TDC siden 2014, senest som strategichef i Nuuday, og fortsætter som medlem af Nuudays ledelsesteam i sin nye rolle.

”Jeg ser frem til min nye rolle, hvor jeg sammen med resten af mit ledelsesteam vil transformere vores kunders oplevelse af vores produkter. Jeg er begejstret for at drive denne transformation, som skal sikre, at YouSee fortsat er førende på det danske marked og kan tilbyde innovative produkter og konsekvent levere fremragende kundeoplevelser,” siger Christian Morgan.

“Jacob har været med til at omdanne YouSee fra en klassisk tv-distributør til Danmarks førende tv-, underholdnings- og streamingudbyder og største højhastighedsbredbåndsudbyder. Jeg ønsker Jacob alt det bedste i hans fremtidige karriere,” siger Jon James.

Billeder

Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel
Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel
Download
Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel
Christian Morgan. Foto: Stefan Wessel
Download

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum