Radio LOUD

Chris Pedersen rykker fra Radio LOUD til Børsen

Del

Radio LOUDs kulturredaktør Chris Pedersen får nyt job hos Børsen.

Chris Pedersen bliver kulturredaktør på Børsen og stopper på Radio LOUD ved udgangen af juli. For Chris er det en mangeårig drøm, der går i opfyldelse.

"Radio LOUD har været et af de vildeste projekter i mit arbejdsliv, og jeg er vildt stolt over at have været en del af holdet bag udviklingen og lanceringen af en ny radiokanal med så mange seje journalister og nye stemmer, som jeg slet ikke er i tvivl om kommer til at sætte deres præg på fremtidens mediebillede. Jeg har dog længe gerne villet tilbage til de trykte medier, og derfor slog jeg til, da jeg fik tilbuddet om et job på Børsen,” siger Chris Pedersen og fortsætter:

”Det er helt ærligt gået ret stærkt, men det er et virkelig spændende medie og med en målgruppe, der er både klassisk funderet og nysgerrig på de nyeste udviklinger inden for kunst, kultur, forbrug, design og restaurantliv, og det identificerer jeg mig i høj grad med. Det bliver virkelig spændende, ligesom det også bliver virkelig spændende at følge Radio LOUDs udvikling fremover.”

Chris Pedersen har været en af de profiler, der har tegnet kanalen fra begyndelsen, og derfor er kanaldirektør Ann Lykke Davidsen ærgerlig over at måtte sige farvel til kulturredaktøren.

”Vi kommer aldrig til at stå i vejen for drømme, så selvom jeg er ked af, at vi må undvære Chris, er vi alle meget glade på hans vegne. Når man har så kompetent en profil som Chris på holdet, er det desværre en del af pakken, at der kan komme eftertragtede tilbud andre steder fra. Vi ønsker ham alt det bedste,” siger Ann Lykke Davidsen.

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og talemedie for unge. Bag LOUD står en række medievirksomheder, ungdomsorganisationer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende lydmedie med DAB-kanal, podcast, stream og liveevents.

LOUD drives af selskabet Kulturradio Danmark A/S, som er ejet af Berlingske Media A/S, Radio Diablo ApS, Foreningen Radio Limfjord, Radio Max Danmark ApS, Klinkby Holding ApS og Our Media ApS.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetencer og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Teater Mungo Park, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

Radio LOUD følger elever på Oure Kostgymnasium de næste tre år1.7.2020 09:15:19 CESTPressemeddelelse

Når de nye 1.G’ere starter på Oure Kostgymnasium efter sommerferien, vil en håndfuld af dem også starte på en radiodokumentar på Radio LOUD, som følger eleverne i de næste tre år. Fra første skoledag til den dag, de får studenterhuen på. I et nyt dagbogslignende lydformat vil elever fortælle om livet på Oure Kostgymnasium – om de følelser, oplevelser, kriser, opture, nederlag og sejre, der måtte være undervejs. ”Oure Kostgymnasium er et særligt sted, fyldt med stærke historier”, siger Lasse Handberg, som er idemand til programmet. ”Mange af eleverne på Oure har valgt kostgymnasiet for at dyrke en passion. Ved siden af gymnasieuddannelsen udvikler eleverne sig inden for deres særlige interesse, f.eks. dans, musik, skuespil, håndbold, fodbold, skiløb eller sejlads. Det giver et ret unikt miljø og nogle inspirerende fortællinger fra unge mennesker med en drøm." Hos Radio LOUD glæder kanaldirektør Ann Lykke Davidsen sig til at følge kostgymnasieeleverne fra Oure. ”Det er en stor ambition f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum