Luger

Choir Of Young Believers spiller på Hotel Cecil i København lørdag d. 26. november

Del

Billetsalget starter mandag 12. september kl. 10:00 via luger.dk, ticketmaster.dk og hotelcecil.dk

Choir Of Young Believers udgav i 2016 deres tredje og seneste album, ’Grasque’. Siden har der været stille omkring bandet, der i 2008 fik sit store gennembrud med det prisvindende debutalbum, ’This is for the White in Your Eyes’.

Den 9. september, udgiver bandet singlen, ’Vinden’, som forløber for et nyt album, der forventes at udkomme i slutningen af oktober.

’Vinden’ er skrevet af sanger og sangskriver, Jannis Noya Makrigiannis, og produceret i samarbejde med Nicolai Kleinerman Koch og Neil Robert Young og udgives på selskabet Tigerspring, som bandet har samarbejdet med siden deres debut-EP, ’Burn The Flag’ fra 2007.

Choir Of Young Believers annoncerer samtidig en koncert på Hotel Cecil i København d. 26. november. Det bliver således bandets første offentlige koncert siden 2018.

CHOIR OF YOUNG BELIEVERS - LIVE

26/11 - Hotel Cecil, København

KØB BILLET HER

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022.7.11.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum