Lederne

Charlotte Bircow lærer lokale ledere om robusthed

Del

Som leder er det nødvendigt at opbygge en mental styrke og robusthed for at kunne navigere i en stresset hverdag. Derfor vil Lederne Midt-Vest på en konference give de lokale ledere nye perspektiver og værktøjer til at holde hovedet koldt. Konferencen om robusthed finder sted torsdag den 7. april klokken 13 i Nupark i Holstebro.

Charlotte Bircow har startet flere succesfulde forretninger og har samtidig oplevet livets ”ups and downs”, da hun gik gennem et kræftforløb. Hendes inspirerende og humoristiske historie om succeserne i livet er med til at fortælle ledere, hvordan man bliver mentalt stærkere både privat og i erhvervslivet, og hun ved, hvordan man kommer i mål som leder.

Torben Wiese er ledelses- og karriererådgiver, forfatter og Danmarks vanebryder nr. 1. "Bøj fisken" er hans livsfilosofi om at leve i nuet og prioritere anderledes, end det vi måske gør, og i stedet sætte fokus på det, der virkelig betyder noget. På konferencen giver han ledere teknikker til at træne deres bevidsthed og øge evnen til at være fokuseret på det, der foregår netop nu.

Afdelingsformand for Lederne Midt-Vest Aage Mørch Sørensen synes, at robusthed er vigtigt at få på lederes agenda:

- Robusthed giver troværdighed på den måde, at ledere kan vise deres medarbejdere, at man ikke bare sådan bøjer af og giver op. Charlotte Bircow er en super god motivator, og hun kan i særdeleshed vise deltagerne, hvordan man finder balance mellem de private og de arbejdsmæssige udfordringer. Det er ikke kun vigtigt i Midt- og Vestjylland, men i hele landet, at ledere kan være robuste, i balance og være gode forbilleder for medarbejderne, siger Aage Mørch Sørensen.

Konferencen i Nupark Holstebro er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

 

Kontaktoplysninger
Aage Mørch Sørensen
Afdelingsformand
Lederne Midt-Vest
Tlf.  2020 2115
E-mail:  aage.moerch.soerensen@lederne.dk 

Anita Clausen og Nicolai Fiil
Pressemedarbejdere
Lederne
Tlf. 3273 3443 / 3283 3436
E-mail:  anc@lederne.dk / nfi@lederne.dk

Billeder

Information om Lederne

Lederne
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S

3283 3283https://www.lederne.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lederne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lederne

PRM: Lavere skatter styrker kvinders erhvervskarriere4.12.2018 12:00Pressemeddelelse

DØR-rapporten viser, at lavere skat vil få flere kvinder til at arbejde mere. Skattesænkning er bedre end eksempelvis kvindekvoter, mener Lederne Dagens rapport fra De Økonomiske RÅD (DØR) viser, at lavere skatter vil få flere kvinder til at satse mere på arbejdsmarkedet. Mændenes arbejdsindsats påvirkes til gengæld kun marginalt, hvis skatten sættes ned. En sænkning af topskatten med ca. fem procentpoint vil få kvinder, der i dag betaler topskat, til at arbejde 36 minutter mere om ugen i gennemsnit. Det viser beregninger baseret på analysen fra DØR. På den baggrund vil lavere marginalskatter kunne gavne kvinders erhvervskarriere, siger direktør hos Lederne, cand.polit. Henrik Bach Mortensen. - Et større engagement i form af flere arbejdstimer fra kvinderne vil betyde, at flere kvinder kommer længere i erhvervskarrieren og, at potentielt flere kvinder bliver ledere i virksomhederne. Dermed kan f.eks. en forhøjelse af topskattegrænsen blive et væsentligt bidrag til for alvor at rykke kv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum