Luger

Channel Tres gæster Pumpehuset 13. marts 2023

Del

Channel Tres er en kunstner, der kombinerer Detroit techno, Chicago house og West Coast rap. Han har turneret over hele verden, både på store festivaler og foran udsolgte arenaer, og musikere som Elton John og Tyler, the Creator har kaldt Tres deres nye favoritkunstner. Han er desuden blevet udråbt som drivkraften bag house musikkens genopblussen inden for populær musik af platforme som HIGHSNOBIETY.

Channel Tres’ debut-EP ’’i can’t go outside’’ ramte Spotifys Top 10 US album chart. På trods af den store succes, understreger han, at musikken for ham mest handler om at genskabe forbindelsen til fortiden. Det gør han både gennem sine tekster og produktioner.

Der er meget i vente for den multitalentfulde kunstner. Blandt andet hans debutalbum ’’Real Cultural Shit’’, som udkommer snart, samt en forårsturné i 2023, hvor vi kan se frem til at opleve ham i Pumpehuset til marts.

Billetpriser: 235 kr. + gebyr

Billetsalget starter 27. oktober kl. 09:00 via luger.dk

 

Kontakter

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022.7.11.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum