NordicBet

Chancerne for dansk VM-deltagelse er nu 48 procent

Del

Ovenpå 0-1-sejren over Montenegro er Danmarks chancer for deltagelse ved VM 2018 øget til 48 procent. Sådan lyder den dugfriske vurdering fra NordicBet.

Stærke præstationer mod Polen og Armenien havde forud for skæbnekampen i Montenegro bragt Danmark tilbage i slutspurten om en plads ved VM i Rusland. Og med den hårdt tilkæmpede 0-1-sejr ser det pludselig lovende ud.

Helt præcist vurderer NordicBet, at Danmark har 48 procent chance for at kvalificere sig. Det kommer til udtryk i et odds på 2,00.

”Vi er vidner til en historisk stærk slutspurt fra landsholdet. Åge Hareide har skabt en stærk balance i holdet med en solid defensiv og nogle stærke kreative individualister. Jeg tror ikke, der er mange mandskaber, som har lyst til at møde Danmark i et eventuelt play off lige nu”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Vi vurderer chancerne for kvalifikation til at være 48 procent. Grunden til, at vi ikke kan gå højere, er primært, at Danmark formentlig ikke vil blive seedet i tilfælde af, at vi kvalificerer os til play off. Det betyder, at vi kan trække stærke modstandere som Italien og Portugal.”

Danmark har stadig en meget beskeden chance for at sikre sig førstepladsen i puljen. Det sker, hvis holdet slår Rumænien i Parken på søndag, mens Polen taber til Montenegro.

Kvalificerer Danmark sig til VM i 2018?

JA                 2,00

NEJ               1,75

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – VM – VM Kval UEFA

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum